Hétvégén kirándulnék, szoptatás miatt csak fél napig vagyok szabad...valami ötlet? (beszélgetés)
5. Szeklice
2010. febr. 17. 21:32
Lányok! Köszi az ötleteket!Még egyik helyen sem voltam,legalábbis nem emlékszem...Remélem az idő is velünk lesz! Anyatejet sajnos nem fogadja el cumisüvegből (és mást sem), ha itatom,akkor pohárból, de bevallom anyatejjel még nem próbáltam...de hátha...holnap megkínálom.Azért nem jutok el sehová fél éve,mert ilyen kis cicibajnok a leányzó...
4. 9925394c3b
2010. febr. 17. 15:55
Dobogókő, Csillagösvény szerintem nagyon szép. Régebben a Csillagösvényről itt megjelent már cikk.
3. Zsuzska..
2010. febr. 17. 15:22
Fejd le neki a tejet és megissza cumisüvegből vagy kis pohárból!
Hűtőben eláll az anyatej és ha szükség van rá csak meg kell langyosítani (ne mikróban!!)
2. Alexa77
2010. febr. 17. 15:21
Mi nagyon szerettünk fölmenni a Szépjuhásznéhoz (budakeszi úton fölfelé), ott leraktuk az autót és onnan nagyot sétáltunk, föl a kilátóhoz. Visszatérvén akár még egy ebéd is beleférhet.:-)
1. Szeklice
2010. febr. 17. 15:18
Várom az ötleteket hétvégi kirándulással kapcsolatban.Kisbabám féléves,még szopik, de apával kiruccannánk kettesben -igaz,csak fél napra...addig tudjuk cici nélkül áthidalni a napot.Pest környékén valami jó kis -nem kommersz- helyet keresek,ha csak egy jó kis sétára is...
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- 36 hetes vagyok hétvégén lesz 37, ma reggel óriási alhasi fájdalmakra ébredtem, szinte alig birtam felülni az ágyban