Hetek óta fáj a vesém, mi lehet vesekő, ciszta? (beszélgetés)
Ne parázz, irány az urológia!
Ilyesmiben nem szoktak belehalni, hanem dokihoz mennek, aki kikúrálja óket.
Én legutóbb a bőrgyógyászati onkológiai leletem miatt aggódtam, pedig tudtam, hogy a basalioma rosszindulatú ugyan, de nem okoz áttéteket. Mégis sokkolt amikor a bejelentkezéskor az onkológiai ambulanciára kellett mennem a leletem miatt.
Fiú vagy, vagy lány?
A kő kipisilése miatt nem mindegy.
3-4 liter vizet minek iszol? Nem vagy te boci.
Szerintem inkább húgyúti fertőzésed van.
A Googl jó barátod, de talán nem annyira, hogy diagnosztizáld is magad.
Sziasztok!
Sajnos hetek óta érzem tompán a bal vesémet. Nem állandóan és nem fáj annyira hogy gyógyszert vegyek be de érzem. Volt egy húgyútifertőzésem amire kaptam antibiotikumot. Attól a csípő vizelet és az alhasi fájdalmak megszüntek de a tompa baloldali fájdalom vissza maradt. Napi 3-4 liter vizet iszok. Vissza mentem az orvoshoz. Ultrahangon 3 hete nem láttak semmit. Vérképem tökéletes. A vizeletemben találtak vért ami szabad szemmel nem látható. Nincs lázam, nincs hànyingerem. Csak az enyhe tompa fájdalom. Mikor ézrem elrontja a kedvemet mert idegesít, nem tudom mitől lehet. Voltam Ct-n. Majd csak a jövőhéten lesz eredmény a kezemben de addig beleőrülök abba hogy nem tudom mi bajom van. Sok követ kipisiltem már de azok nem ilyenek voltak. Sajnos kétségbe esésemben át lapoztam a google-t. Ami szerint cisztàm van. Remélem hogy nem. Akinek voltak ilyen tünetei az le tudná írni neki mi baja volt? Vagy akinek cisztája van/volt ilyen tünetekkel jár e?
Előre is nagyon szépen köszönöm! Korábban már irtam kérdést, de nem vagyok lelkileg a toppon. Szoval bocsi tényleg!
További ajánlott fórumok:
- Petefészek ciszta
- PCOS-Petefészek ciszta műtét után sikerül a baba?
- Mi okozhatja a miómát, cisztákat, mellrákot?
- 6 hetes fiam vesemedence gyulladás miatt antibiotikumot szed itthon, én meg belázasodtam.Így mit szedhetek be, ami nem árt neki.Algopyrin?
- Van a jobb petefeszkemen egy kis ciszta. Emiatt nem eshetek teherbe?
- Van egy 3X4 cm cisztám, erre kért vérvételt a dokim, de közben megjött. Attól elmehetek még vérvételre, nincs befolyással egyik a másikra?