Hematoma terhesség alatt (beszélgetés)
Három petezsák, hűha!
Nekem egy ilyen terhességem volt, első, nagyon várt babával. Többszöri vérzés a hematóma miatt, mindig kórház lett a vége. A 19. héten arra ébredtem a kórházban, nyomást érzek a köldökömnél. Felkeltem, elindultam a folyósó végi mosdóba. Közben mind cuppogott a papucsom, lenéztem, tiszta vér volt minden, rendesen csíkot húztam magam után. Ágynemút, matracot cserélni kellett, az orvos majdnem elájult. Azt mondta, ha ez a baba megmarad, csodagyerek lesz.
15 éves, a városban harmadik legjobbként végezte az általánost, elsőnek jutott be az áhított osztályba. Többféle csapatban is lóg, ma éppen a vöröskeresztes önkéntesekhez iratkozott be.
Én azt mondom, nem véletlen.
Legyen úgy ahogy szeretnéd :)
Ez a harmadik terhességem. Első kettőnèl is volt vèrzèsem. Mindkét alkalommal hematoma volt állitólag
Tegnap voltam ultrahangon.
3 petezsákot láttak. Kettőben van szivhang ( Crl:8-9 mm). A harmadikban nem detektálhato szivhang
Azonban a petezsákokat kettő nagy vérömleny,folyadék öleli körül félhold alakban 16*38 mmes valamint 25*18 mm.
Felfújt porton ectopium.
Jókora férfi ökölnyi uterus szabad környezetben.
Vèrzèsem jelenleg is van. Tegnap szó szerint omlott belőlem vizsgálat után. Szerdán kontroll.
Jelen pillanatban nem sok esélyt fűzök a terhesség megmaradásához.
Elítèlhettek de ha meg is marad én ezt lelkileg a sok vérzés miatt nem bírnám.
Doktor mondta hogy a hematoma elsodorhatja az emberiokat is.