Házi édesség á la busz recept
A Házi édesség á la busz hozzávalói:15 dkg háztartási keksz,
kb. 10 dgk vaj,
5dkg cukor,
rum, tej,
40 dkg gesztenyemassza,
1 tasak hidegen készíthető vaniliás pudingpor,
1 csom. vaníliáscukor,
őszibarackbefőtt.
A Házi édesség á la busz elkészítési módja:
A kekszet megtöröm vajjal összemorzsol més kevés cukorral,rummal, tejjel ízesítve tűzálló tálba simítom.A gesztenyemasszát kevés tejjel összekevere, és rásimítom a keksz tetejére.A pudingport előírás szerint elkészítem, egy csomag vaníliás cukorral erősítem az ízét és rákenem a gesztenyére.A tetejére őszibarac kerül. Díszíthetjük magozott meggyel is. Egy napig hideg helyen állni hagyjuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: karpatiás, 2010. febr. 3. 10:44
A házi édesség á la busz elkészítési módja és hozzávalói.