Vaníliakrém-leves ananásszal recept



1 doboz ananászkonzerv
1 zacskó vaníliás pudingpor (hidegen elkészíthető)
0,5 kk örölt fahéj
8 dl tej
1 dl habtejszín
A Vaníliakrém-leves ananásszal elkészítési módja:
A vaníliás pudingport dupla mennyiségű tejjel összekeverjük. Hozzáadjuk az ananász levét és húsát, valamint az örölt fahéjat. Jól összedolgozzuk. Tálakba töltjük, tetejére tejszínhabot kanalazunk.
Nehézségi foka:nagyon könnyű
Árfekvés:közepesen olcsó
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Rika1, 2008. jan. 6. 17:36
A vaníliakrém-leves ananásszal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.