Házi csirkehúsleves recept


a csirkét /házi napot is látott/ apróra vágjuk
és jó sok zöldséget répát fehérrépát,karalábot,kevés zellert egy két szem krumplit
bors só
A Házi csirkehúsleves elkészítési módja:
Elkészítés: felteszed lassú tüzön a hust ...majd 20 perccel késöbb bele a zöldséget ..nagyon lassu tüzön fözöd szemes bors esetleg egy vöröshagyma egészben, só a felforásnál a habot leszedni... hogy ne legyen zavaros...a csirke májat utolsónak kell betenni mert párperc alatt megfő és nem lesz kemény ha sokáig föznénk megkeményedik...
Tanácsok: forron tálalni jó házitésztát kifözni a husleves levében..külön...
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: alfoldi13, 2009. máj. 8. 22:09
A házi csirkehúsleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.