Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Vargányás krumplileves recept

Vargányás krumplileves recept

Elkészítési idő 20 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Vargányás krumplileves hozzávalói:
30 dkg krumpli
2 leveskocka
5 dkg szárított vargánya
2 dl tejföl
2 ek liszt
só,
bors
babérlevél


A Vargányás krumplileves elkészítési módja:
A megpucolt, megmosott krumplit kockára vágom, 1,5 l vízben felteszem főni. Teszek bele két leveskockát, babérlevelet, pici sót, borsot. Amikor forr, beledobom a szárított vargányát. /isteni íze és egészen különleges illata lesz tőle/ Ha a krumpli puhára főtt, a tejföllel és a liszttel behabarom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A vargányás krumplileves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook