Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Hátszínszelet sáfránnyal recept

Hátszínszelet sáfránnyal recept

A Hátszínszelet sáfránnyal hozzávalói:
40dkg hátszín
egy doboz gomba
egy kis doboz kukorica
főtt zöldborsó
egy zöld paprika
olaj, egy-két csepp szójaszósz
2-3 kanál liszt
só , bors, szekfűbors, fahéj, sáfrány, kakukkfű, őrölt gyömbér,-kardamommag .


A Hátszínszelet sáfránnyal elkészítési módja:
A hússzeleteket az olajon megsütöm majd puhára párolom. Amikor megpuhult kiszedem az edényből és a visszamaradt olajon a lisztet aranysárgára pirítom majd felengedem vizzel. Beleteszem a gombát, kukoricát, zöldborsót és a kockára vágott paprikát. Sózom, fűszerezem a sáfrányt is beleteszem. Hagyom egy kicsit összefőni majd belehelyezem a megpuhult húst.A szójaszószt a végén teszem hozzá. Párolt rizzsel tálalom. Jó étvágyat!


Kategória: Egytálételek receptjei


A hátszínszelet sáfránnyal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook