Hatékony stresszoldás, kinek mi vált be? (beszélgetős fórum)
Amelyiket szeretnéd és tetszik :) Nincsenek merev megkötések, nálam a háttérben megy és mindig megnyugtat. Buddhista mantrákat hallgatok, mivel vonzódom a buddhizmushoz. De ha neked úgy jó, nyugodtan meditálhatsz is rajta. A mantrák azért hatásosak, mivel ismétlődnek, az ismétlődésnek pedig nyugtató hatása van.
Tibeti hangtálak szintén nagyon jók:
Ez biztos meg fog nyugtatni :) Meditálhatsz is rá, leülsz kényelmesen és figyeled a légzésedet. A légzés figyelés egy nagyszerű módja a relaxációnak, meditációnak. Pusztán annyit kell tenni, hogy a figyelmet a légzésre fordítjuk, belégzés-kilégzés, belégzés-kilégzés. Ha elkalandozunk, visszatérünk ismét a légzés figyeléséhez. A légzés figyelése nekem önmagában is egy elégséges módszer.
Ha a nidra jóga érdekel, ahhoz van anyagom is :)
Tehát, ne a zombit hallgasd.
Lehet Pink Floyd is, az utolsó lemeze, de ahhoz végig kell hallgatnod. Az elején felzaklat, de nem lehet nem odafigyelni rá. A végére viszont teljesen megnyugszol.
Köszönöm:)
Tehát az a lényeg hogy elterelje a figyelmem. Akkor bármi jó ami ezt megteszi?
Melyiket? Vagy az mindegy?
Erről már hallottam... elèg csak hallgatni háttérnek, vagy meditálni kell?
Pia, gomba, cigi, sex.
És a természet.
Jól sejtettem én... :)
Az egyik legjobb süti a Kardinális. Talán nem annyira habos, de ha mégis megakad egy vállalkozó szellemű fiúcska, akkor kérd meg, hogy a pásztorórára hozzon.
Most már én is csak bort iszom. Nem tudom meginni a röviditalokat, semelyiket. De ha Isten megadta nekünk a szőlőt és annak édes nedüjét, akkor vétek nem élni vele.
Sajnálom, hogy ezt nem teheted.
Életvezetés? Milyen igaz. Apám ezt úgy fogalmazta meg, hogy minek ásol magad elé árkokat? Hogy legyen min átugrálni?
Nagyon nehéz a stresszhelyzeteket elkerülni, megoldani. Nagyon sok energiát kivesz az emberből. Elmentem nyugdíjba, jaj de jó lesz majd, nem lesznek napi gondok, pénz mint a tenger, nyugi lesz, stb. Hát nem így történt. Most izgulhatok a családért, néhány barátomért, eddig ugyanis nem volt rá időm. Most lett... :(
Egy betegség miatt nem ihatok alkoholt.
De köszönöm:)
Ébredés a valóságra, nem éppen stresszmentes, de legalább a valódi problámákat helyezi előtérbe.
Nincsen stresszmentesség, csak rossz stresszkezelés és olyan „életvezetés” ami értelmetlen stresszhelyzeteket idéz elő.
Ildike, Te tudsz káromkodni?
Meg vagyok lepődve, mert még nem hallottalak.
További ajánlott fórumok:
- Vannak tapasztalataid a SEDATIF PC nevű homeopátiás stresszoldóról?
- Tudnátok nekem kifejezetten stresszoldásra gyereknek szedhető vitamin készítményeket? 8 éves gyereknek
- Természetes stresszoldót keresek, kinek mi vált be?
- Természetes stresszoldók és nyugtatók
- Narancsbőr elleni krém hatékonyabb akkor, ha sófürdő és váltózuhany után kenem be magam, majd betekercselem fóliával?
- Kinek melyik stresszoldó, izomlazító rágótabletta vált be?