Narancsbőr elleni krém hatékonyabb akkor, ha sófürdő és váltózuhany után kenem be magam, majd betekercselem fóliával? (beszélgetés)
6. marcsika0123
2012. máj. 15. 17:26
Semmit nem érnek a narancsbőr elleni kenceficék. Egyetlen módon lehet csökkenteni a narancsbőr, ez pedig a rendszeres testmozgás.
5. Ami. (válaszként erre: 4. - Schauma)
2012. máj. 14. 23:07
Miért te hány olyan sztárt látsz akinek van?Amelyik ad magára annak nincs.És ez anatómia sok pénz sem kell hozzá.4 ezerért jártam havonta,fél év alatt semmi nem maradt a narancsbőrömből.24 ezerből eltűnt..persze az hogy visszajön e vagy sem az én táplálkozásom és mozgásos életmódom függvénye.De jelenleg nincs,és ha visszajön újra elmegyek pár masszázsra és megint letudva fél évre.
4. schauma
2012. máj. 13. 22:56
Szerintem nem múlik el semmitől úgy igazán, hiszen, amennyiben hatásos lenne valami, azt a sztárok mind használnák, s így egy sem lenne közülük narancsbőrös. Nekik semmi sem elérhetetlen, s mégis mennyi narancsbőrös fotó kering róluk a neten...
3. 6b006fc769
2012. máj. 13. 22:45
szerintem minél többet foglalkozol vele (2-3 naponta masszírozod, dörzsölöd, esetleg köpölyözöd stb) annál eredményesebb
2. Ami.
2012. máj. 13. 22:45
A narancsbőröd ettől úgysem fog megszűnni.A krémek max 5 %ot segítenek.Járj masszázsra,az a leghatékonyabb,aztán táplálkozz minél egészségesebben,és mozogj sokat,h ne alakuljon ki újra.
1. idi29
2012. máj. 13. 21:56
Ilyenkor jobban égeti a bőrömet, remélem jobban is hat. Ugye nem tehetek ezzel semmilyen rosszat, bajt a bőrömmel?