Természetes stresszoldók és nyugtatók (beszélgetés)
Koszonom!
Tegnap ota iszom a citromfu teat. Eddig nem erzem a hatast.
Tudom, hogy az eletemet rendbe tenni mielobb, de nem megy egyik naprol a masikra. Sajnos!
Sziasztok, a természetes stresszoldók csak egy bizonyos feszültségi szint alatt hatásosak, hogy ez a szint kinél hol húzódik, az teljesen egyéni.
Én a fórumindító helyében kipróbálnék párat az itt említett szerek közül, de ha egyik se bizonyul hatásosnak, akkor bizony nem árt kikérni szakember tanácsát, mert lehet hogy komplexebb a probléma mint azt hinné az ember.
A hova meg a macskagyökér nekem nem jött be.
De teában nagyon-nagyon hatásos a citromfű+orbáncfű kombináció. A citromfű megnyugtat, utóbbi meg feldob.
Az már tök jó dolog, hogy felismered a problémát, és igyekszel valahogy tenni ellene.
Lehet, hogy néha egy-egy séta is segít már megnyugodni. Eseleg keress olyan zenéket, amik megnyugtatnak (vannak kifejezetten ilyen cd-k is, relax cd, stb), séta közben akár hallgathatod is...
Szerintem nézd meg, hogy melyiknek milyen az összetevője, a legtöbbnek biztosan azonos, így szelektálj.
Először én egykomponensű, vagy kevés komponensű gyógyszert, teát próbálnék ki, ha az segít, nem lépnék tovább. Ha nem segít, akkor jöhetnének a több alkotóanyagból állók.
Koszonom!
A Hovarol mar hallottam... Annyi mindent ajanlottatok, hogy most azt sem tudom, melyikkel kezdjem... :-)
Koszi! A jogat lehet, h ki fogom probalni.
Sajnos mar ott tartok, h keves dolog van, ami oromet okoz. Keves dolog akad, ami lekot. Regen ez nem igy volt.
Nincs turelmem semmihez sem.
Koszonom a tanacsokat! Ki fogom probalni...
Sajnos mar fizikai tunetei is vannak az "idegeskedesemnek". :-(
homeopátiából: stedatif pc
Sedacur forte (összetettebb gyógynövényekből álló, vény nélküli) gyógyszer.
jóga
éjszakára komló-levendula töltetű párnácska (utóbbit nekem is ajánlották, de erősen gondolkozom, hogy kipróbálom majd)
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Milyen természetes módja van a stresszoldásnak?