Használt már valaki vibrációs trénert? (tudásbázis)
Sziasztok! Tudna valaki segíteni, milyen szempontok alapján érdemes vibrációs trénert választani. Érdekelne, kinek milyen típusú tréner vált be.
Válaszokat előre is köszönöm.
Nekem van, de nem fogyásra használom, hanem ilyenkor télen passiózok vele. Leginkább azért mert rossz idő van kint.
Fellazítja minden porcikám.
Szia!
Te árulod 90e ft-ért a vibrációs gépedet? V már sikerült eladnod? :)
Sziasztok!
Nem tudom, hogy mennyire aktuális még ez a blog, de azért én leírom nektek a tapasztalataim.
Sokakkal egyetemben én is a flabelost használtam és hasznàlom is, így csak erről írom le a véleményemet.
Először is, ne edzőt kérdezzetek meg róla, mert nem valószínű, hogy annyira pártolná az
edzés eme formáját. (Természetesen Őket is meg lehet érteni.)
Másodszor pedig... Ha szakszerűen használja az ember, akkor igen is van eredménye. Bizony egy egy helytelen testtartás kellemetlen fájdalommal tud járni. Nekem is kellett hozzá pár alkalom, mire ráéreztem, hogyan álljak rajta, ami nem okoz fájdalmat, nem rázza össze a belső szerveimet, nem fáj a szívem, nem szúr a tüdőm, egyebek.
Ha ez megvan, akkor élvezze az ember a napi 10-20 percét. Szerintem ennél több idő nem ajánlott, azért megterheli ez is a szervezetet.
Harmadszor... Minden ember más, kinek mennyi idő után mutatkozik eredmény, de ehhez azért kell megfelelő táplálkozás és sok folyadék bevitel, persze nem edzés előtt. Azt is el tudom képzelni, hogy nem mindenkinek ez a legmegfelelőbb edzési forma.
Nekem személy szerint bejött, de heti legalább 4x10 perc szükséges hozzá és biza a fránya helyes táplálkozás, mert ha szénhidráttal tömi magát az ember, akkor ne várjon csodát. Nálam a narancsbőr elleni küzdelemben abszolút első lett. Szépen feszesített, majd lassan lassan a centik is távoztak. Nyilván, ha 20 perceket vetnék be, még hatásosabb lenne, de elég nekem a 10 perc is. Azért fárasztó tud lenni.
Ki kell próbálni, mert ha mégsem ez a megfelelő, akkor váltani kell.
Remélem segítettem dönteni. :)
Sziasztok!
Ismeri valaki a Bionwell vibrációs gépeit?? van egy, amit gyansan olcsón árulnak....2 motoros 90.000.-ért!
Szerintetek?? már kezdek belegárgyulni ebbe a sok gépbe, hogy fogalmam sincs mi alapján zárjam ki a rosszakat! :o
Sziasztok!
Én a héten kezdtem el a Fitvibe edzést és nagyon nagyon jo :)
Most első héten 2 alkalommal voltam, jövőhéten 3 lesz utána pedig heti 4szer szeretnék menni folyamatosan. Elég drága, bár mondjuk nálunk még olcsonak számit ahogy néztem az árakat.
30 perceket edzek és nagyon jo :)
Várom a hatást. Persze mellé ugy is étkezek!
Sok sikert mindenkinek!
Igen, rendszeresen járok a VilágCsücsökbe. Elég jó árban van a bérlet, és nagyon hangulatos hely... Neten rá tudtok keresni, vilagcsucsok.hu.
:)
Narancsbőr miatt kezdtem használni, de fogytam is vele, bár az nem annyira volt cél, de izomlázat csinál, az biztos.
Szia
És melyik tipus van neked? És még megvan ?
Sziasztok!
Van valamilyen tapasztalatok a vibrációs trénerrel kapcsolatosan, mennyire hatékony,a reklámokben igért 10 perc a gép segítségével történő mozgás ténylegesen felér egy 40-50 perces tornával?
Várom a tapasztalaitokat, előre is köszi.
Mayer
Én ennyire nem értek hozzá. Ráaádsul a neten nincs is soha rendesen leírva, hogy az adott gép mire is való pontosan. Sőt, néha mást írnak, mint amire valóban jó.
Egyébként vannak kétmotoros gépek is, amelyek mindkét mozgást tudják. Ott lehet váltani köztük. Ezek már profibbak.
Ha használod, akkor érzed a különbséget egyébként. Amin tornázni is lehet, az csak vízszintesen mozog, rezeg. Ez izomerősítésre való.
A zsírsejtek szétrombolásához a felület oldalt egy kicsit fel és le is mozog.
a lazitóra szoktak valami gumiszalagot rakni, (derek, csipo), hogy lerazza a hájacskát, de az nem igazán tréner, nem?
en ilyet hasznalok, ez melyik?
Ma megtudtam pár dolgot.
Amit vibrációs trénerként árulnak annak két tipusa van.
Az első inkább szírégetésre. Ez vibrál.
A második pedig inkább izomerrősítésre. Ez rezeg.
Van olyan is, amelyikben két mostsor van, így mindkettőt tudja, de az sokkal drágább.
Tornázni inkább csak a második tipuson lehet, mert más a gép mozgása. Az első viszont lazít, masszíroz, és szétrázza a zsírszöveteket.
Szóval nem egyszerű, ha valaki venni szeretne.
ugy dontottem,hogy keves a fel ora, vegignyomok ket edzest egymas utan.
ezt a bolond elkepzelesem meg par hetig legalabb tartani kivanom
majdnem elaludtam utana. egy kicsit meg levegoztem, jatszoteren a fiammal, kiment az alom a szemembol, de tovabbra is hulla vagyok
amiert irok: az idealis edzesi ido valahol haromnegyed ora korul van, egy orat mar soknak erzem, a felet meg kevesnek
:D
belem nyugodtan, elegg szetszort vagyok meg hebrencs
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok.
- Használtátok már a reviber vibrációs gépet?
- Push up 2 tabletta használt már valaki ilyet? Ér valamit?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Kyokei Vibro Fit Gym testvibrációs gépről van-e tapasztalata valakinek?