Haskötő, vagy hasleszorító! Hogyan kell használni? (tudásbázis)
akkor bízom a sikerben,köszi a segítséget!
ha te vagy azon a képen az adatlapodon,akkor szeretnék gratulálni! nagyon szép vagy!
megkérdezhetem a korod?
plasztikára semmiképp nem megyek:) az tuti!
És igazából nem is a vágás az ,ami aggaszt,az nekem is szép.de ha már itt tartunk,ott ahol a vágás van,alatta van egy hosszú, kisujjnyi vastag kemény valami!
az el fog múlni?
az én vágásom nem is látszik, pont takarja a bikini ... lehet jó orvosom volt :)
a lényeg, hogy én is enyhén kétségbe voltam esve a vörös csík meg az érzéketlenség miatt, a csík azóta fehér, a bőr visszahúzódott és az érzéketlenség is enyhült - eltelt azóta 6 év - viszont bikiniben járok a strandra és inkább aggaszt a narancsbőr, mint bármi más, szóval, csak rajtad múlik, hogy milyen szinten fog javulni a bőröd, a sebészeknek meg a szike a kezükhöz van nőve és állandóan vágnának és vért szívnának :DD hentesek sokszor ...... nem biztos, hogy az adott orvos szavára túl sokat kell adni, de ezt te tudod
ok.ezen már mind rajta vagyok,akkor csak várnom kell az eredményt :)
Tudod ,már ez előtt a terhesség előtt is meg volt nyúlva a bőr,pedig csak 53 kg voltam.arra mondta egy plasztikai sebész ismerősöm,hogy ezen már csak a szike segíthet.én nem mennék.viszont annyira rendbe tudtam hozni,hogy akár bikiniben is ki mehettem a strandra és nem volt miért szégyenkeznem.
csak ugye most már ott a vágás és arra csúnyán rálóg a bőr.szerintem csúnya.párom azt mondja,hogy javul!
értem,akkor lemaradtam.van valami ötlet,hogy mit csináljak?
csak a torna marad?
Kezdetektől kellett volna, nagyon jó az Anita márkájú hasszorító bugyi, és úgy tudod állítani ahogy a pocid húzódik vissza. egy próbálkozást megér, 2 hét alatt kiderük, hogy hatásos-e.
Persze más hasszorítór is próbálhatsz. azért alkat kérdése is, kinek milyen gyorsan áll vissza a" belsőrésze" az eredeti helyére.
Sok sikert!
Én mondjuk igyekszem tornázni,már amennyire manó engedi,de valamit észre vettem.Biztosan láttatok már ilyen alakformáló harisnyanadrágot.....
Na annak levágtam a szárát és abban rohangálok itthon.Két nap folytonos viselés után kisebb a hasam.
Nekem a császár után volt, nem sok hasznát vettem, annyira megnyúlt a hasam, hogy nem javított rajta semmit. Legalábbis én így láttam...
Bár lehet,hogy nem volt "jó fajta"...Passz.
Császárral szültem 4 hónapja,ez már a 3. terhességem volt.Ismerősöm szerint ezt kellene használnom,hogy a kilazult hasfalam visszahúzódjon,már amennyire lehet,mert a bőr is szakadozott a striák miatt.
Valóban így van? Milyen módon hat? Van értelme a szülés után 4 hónappal használni?
Olyan kényelmetlen!
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Hogyan kell használni a Student féle T próbát?
- Sok tojásom van... el kellene használni, kellene ötlet
- Dr. Deppe Endo Star - Lavage bélmosóport hogyan kell használni?
- Hogyan kell optimálisan használni a laptopot akkumlátorról?
- Császármetszés után lehet e használni hasleszorítót?