Dr. Deppe Endo Star - Lavage bélmosóport hogyan kell használni? (tudásbázis)
A belet nem kell mosni, mivel öntisztító.
Max hurkatöltés előtt...
Hát ma én is csak teázhattam. A szert 10-15 percenként délig elpoharaztam.
A hatás kb. megfelelt az elvárhatónak, egész nap "lőtávolon belül" tartózkodva mindig odaértem :-)
Remélem, nem talál az orvos durva dolgot.
Tünetem egyébként nem volt, csak mivel középiskolás osztálytársaim közül hárommal is vastagbéltumor végzett, rászántam magam egy szűrésre.
Lehettem volna profibb is, így tünetmentesen még fizetős a szűrés, de most már végigcsinálom.
Hajrá!
Egyébként a férjem átesett béltükrözésen, és azt mondta, rosszabbra számított.
Ő akkor kórházban volt, ott kapta a tisztítást. Azt nehezebben viselte, mert nem is ehetett.
Köszönet az ötletért, használható.
Közben feleségem megoldotta a gondom. Délutánra - a kúra végére - felvonulok a tetőtérbe, az ottani kagyló még lehetővé teszi a szemrevételezést :-)
Kedden megvettem a szert. Mivel 6 csomag kell a gyári leírás szerint, nem volt közömbös az ár (nincs rá TB-támogatás).
3 gyógyszertár árai a következők voltak (tasakonként): 700, 750, 785 Ft.
Ma reggel megkevertem a 3 litert, PET-palackokban hűl.
8-ra tervezem az első poharat (megkóstoltam, elég semleges íze van, minimális citrusízzel).
Szept. 10.-re kolonoszkópiát egyeztetóünk jóhírű endokrinológus orvosom magánrendelőjében.
Ő javasolta a szert, ami szerinte - bár q...a drága - a legjobb.
Tényleg piszok drága, de ha már - ugyan bódítva - hagyom magam s...be kamerázni (hetero vagyok!), lásson minél jobban a doki.
Remélhetőleg nem lesz borzasztóbb, mint a gyomortükrözés ...
A szer hatásáról be fogok számolni, mindenesetre okoz némi gyakorlati fejtörést : a pottyantós (hátsó öblítésű) "porcelán-istenben" mennyire látom majd,hogy víztiszta, ami kijön ? Jól jönne egy bevált technika
Illetve akadt egy ötletem:
Eldobható műanyag tálféleséget kell a WC-be tenni, amit utána kiürítve, gond nélkül ki lehet dobni.
Erre nincs ötletem, de ha már annyira folyékony, akkor feltehetően egyrészt tiszta már, másrészt viszont megismételni kínzás lenne.
De még van idő megkérdezni a szakorvost telefonon.
(Neveltem gyerekeket, ápoltam beteg családtagot. Lakásátalakításkor csakis a "megnézhetős" WC-fazon jöhet szóba.)
Szept. 10.-re kolonoszkópiát egyeztettünk jóhírű endokrinológus orvosom magánrendelőjében.
Ő javasolta a szert, ami szerinte - bár q...a drága - a legjobb.
Tényleg piszok drága, de ha már - ugyan bódítva - hagyom magam s...be kamerázni (hetero vagyok!), lásson minél jobban a doki.
Remélhetőleg nem lesz borzasztóbb, mint a gyomortükrözés ...
A szer hatásáról be fogok számolni, mindenesetre okoz némi gyakorlati fejtörést : a pottyantós (hátsó öblítésű) "porcelán-istenben" mennyire látom majd,hogy víztiszta, ami kijön ? Jól jönne egy bevált technika
Aki esetleg nem keresett még rá: Ez a szert béltükrözés előtt adják. Megtalálni a neten a terméklapját, a vizsgálat előtt kell az utasítás szerint használni. Nem gyógyászati szer, hanem egyféle mosófolyadék, hogy a belek belső fala tökéletesen látható legyen a tükrözés során.
Én biztosan nem f--atnám halálra magam, ha nem szükséges! Mindent kivisz a szervezetből tényleg, és a méregtelenítés amúgy is kicsit túllihegett dolog. Viszont a méregtelenítésnek a teljes átmosáshoz semmi köze nincs.
Én már kitöltöttem az első adagot, de még nem mertem megkóstolni, félek hogy szörnyű az íze :S
Csináltam hozzá édesítős gyümölcs teát, amit majd gyorsan ráiszok...
Sehogy!
Ami nagytakarít, az a sok zöldség (leve).
Tele minden tápanyaggal.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?