Hardver biztonságos eltávolítása.Mit kell tenni? (tudásbázis)
:-))
Az egyszerű medoldások jutnak legutoljára eszünkbe. Saját tapasztalat:-DDD
Ja, nem olvastam el rendesen. Szóval azt írja(angolul), tele a winchestered, ezért nincs hová másolni.
Nem lemezkarbantartó kell, hanem a sajátgépben jobb gombbal kattints rá a wincesterre, majd legalul a tulajdonságokra. Ott megnézheted, hogy tényleg tele van-e? Ha igen, akkor valamit ki kell törölnöd. Ha nincs, akkor a fényképezővel, vagy a feltelepített programjával van baj. Ez utóbbi esetben érdemes újra telepíteni.
Nálam ez akkor van ha a telomat összedugom a laptoppal.
ilyenkor ezt kell tenni:
- a commanderben a megfeleő meghajtóra kell kattintani egyet a jobb egérgombbal, majd kiadás.
Ennyi. Ekkor már biztoságosan eltávolíthatod a kábelt.
Húú,ez jó kérdés.Őszintén szólva gőzöm sincs az egészről.
Ez is gond lehet?
A gondom az hogy a digitális fényképezőmről tölteném a képeket a gépre,de ezt írja ki:"cannot save the file because the hard drive is full."Aztán írja hogy állitsam le a Sony dsc-t mikor ezzel megvagyok azt írja :akkor távolítsam el a hardver amikor a gép írja.
De honnan távolítsam el?Eddig fel tudtam tölteni a képeimet,most mi történhetett?
Valaki segítsen ha tud .Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás
- Tetoválás eltávolítás
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Végeztek valakinek altatásban bölcsességfog eltávolítást?
- Szükségem lenne a java programra, de szerintem nem biztonságos, ilyenkor mit lehet tenni?
- Szem melleti fibro-lipoma eltávolításnál miért duzzad be a szem, és mit lehet vele tenni? Jegelés, borogatás?