Hányinger, barnázás, lehet baba? (beszélgetés)
Szia!
Szerintem a hányinger és a barna folyás szerintem terhességre utal.
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem!
2020. Januárjában eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, akkor hagytam abba a fogamzásgátló szedését is. Eddig semmilyen jel nem utalt arra, hogy babát várnék.. júliusban volt egy műtéten, utána szépen meg is jött, ahogy szokott. (30-31 napra jön meg mindig) Szeptemberben viszont kimaradt (kiderült, hogy volt egy kisebb gyulladásom, de az kezelve lett, elmúlt) kaptam gyógyszert, amitől megjött a 76. napon. Ezután november 11-én volt meg, 6 napig, ahogyan szokott, szépen időben. Azóta viszont semmi. December 10. estére kellett volna de nem jött meg. 2 teszten már túl vagyok a 34. és a 36. napon teszteltem negatívat. Használtam többször is ovu tesztet, aszerint mindig máskor volt peteérésem, hol a 14. napon, hol a 20.on. Múlt hónapban nem is nagyon voltunk rajta a baba témán mert 2 hétig feküdtem a korona vírus miatt. (Pont akkor kaptam el, amikor legutóbb megjött) Viszont kb 5. napja rettenetes hányingerem, és 2 napja barnás folyásom is van. Nem sok, de azért észrevehető. A melleim megvannak duzzadva, az viszont sosem szokott. és amit még észrevettem.... öhm nem nagyon nő odalent a szőröm, pedig alapból rettenetesen gyorsan szokott, most meg foltokban van csak. (Nem tudom ez mennyire számíthat tünetnek) A kérdésem az lenne, hogy aki volt hasonló helyzetben, miket tapasztalt, volt baba?
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet a görcsös derékfájás és erős hányinger?
- Mit lehet használni terhességi hányinger ellen?
- Sportolás után és néha közben is rosszul vagyok. Szédülök, hányingerem van, rossz a közérzetem. Mi lehet az oka?
- Szédülhetek, fájhat a fejem, ha már nem jó a szemüveg? Lehet hányingerem? Látó és olvasó is.
- Bármit eszek rögtön hányingerem van, terhesség kizárva, szerintetek mitől lehet?
- Mi lehet az oka a reggeli, kora délelőtti hányingernek, émelygésnek, szédülésnek?