Hány ruhád van? (beszélgetés)
rengeteg
ha csak egyberuháról van szó, abból is tele van egy akasztós szekrény, igyekszem eladogatni őket, de mindig vásárolok újakat, főleg az esküvőszezonban
Nem számoltam meg.
Nem rég adtam le három nagy zsákkal egy szociális adomány boltnak.
Maradt még.
Sok. Évszaknak, alkalomnak megfelelők, otthoniak.
Hangulatjavítás céljából nem vásárolok.
Már kezelhető mennyiségű, nagyjából az ötöde annak, ami volt. Törekszem a kapszula ruhatárra, de mindig megbukom.
Nagyon szélsőséges az öltözködésem. Egyfelől az elegáns, finom, drága darabok, amik tényleg akár évtizedekig is megmaradhatnak. Másrészt a Converse tornacipő, szakadt farmer, póló, maxiruha farmerdzsekivel és sneakerrel.
Sok, de minek. 2 nadrággal toltam végig a telet.
Nem különösebben érdekel a ruha, pontosabban vásárolni, próbálni utálok.
Nekem a papucs a betegségem. Abból is a bábujjközös vackok. Imádom.
Ok, most megnéztem. Nyárra 2 szaladgálós rövidgatya, 3 szebb, 3 szoknya, 10-15 felső, 4 ruha, 2 szandál, 2 papucs.
Bőven sok.
Biztosan sokan vannak így ezzel.
Nekem kimondottan kevés ruhadarabom van, azonban azok nagyon (nagyon-nagyon-nagyon) drága, nagyon jó minőségű, időtlen darabok. Mind variálható szinte egymással.
Soha nem veszek meg semmi csak azért, mert divatos, mert jó az ára, mert miért ne, mert rossz kedvem van, soha nem veszek fast fashiont, logóval ellátott darabokat (nem vagyok én reklámtábla) stb.
Ennek eredményeképpen van olyan olyan több évtizedes darabom, amit viselek, de azon sem látszik sem a kora, sem az aktuális divat.
Üdv a klubban 😉
Imádom a ruháimat, cipőimet, táskáimat. Tudatosan ritkán járok vásárolni, 1,5-2 havonta, de akkor odateszem magam.
Volt egy 3 év időtartamra szóló fogadalmam, hogy ez idő alatt nem veszek ruhát, cipőt, táskát magamnak, néhányszor "csaltam", de én abszolút sikerként könyvelem el.
Nekem kevés ruhám van, az átlaghoz képest kevés, pár hónapja, de lehet, hogy több, néztem/számoltam át a ruhatáram, mert iskolai feladat része volt a lányoméknál.
Rendszeresen válogatom át a ruháimat, amit egy ideje már nem hordok, azt becsomagolom, és ruhagyűjtő konténerbe teszem.
Szeretek ruhákat nézegetni, esetleg felpróbálni, de keveset vásárolok, tényleg csak azt, ami fontos.
Nézem reggelente a gardróbszekrényt és hát... Nagyon sok ruhám van. Néha szanálok belőle, de még igy is. Ráadásul szetetek is ruhát venni, mindig felvidít, ha rosszabb napom van.
Más is van így?
További ajánlott fórumok:
- Használt ruhádat ne dobd ki
- Március 15-én kitűzöd a kokárdát a ruhádra?
- Mi az a ruhadarab, amit semmiképp nem lennél hajlandó felvenni?
- Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni?
- Milyen stílusú volt az esküvői ruhád? Vagy majdan milyet szeretnél?
- Milyen fehérítési módszerek vannak, amikkel tényleg fehéren tartható 1-1 ruhadarab?