Hány hetesen tudtátok meg a baba nemét?Mennyire mond igazat az UH? (beszélgetős fórum)
A 32. héten mutatta csak meg, hogy fiú lesz..:D Addig még a 4D-n sem..
A köldökzsinórt a lábai közé fogta mindig, ezért nem látszódott semmi...;DDD
És tényleg fiam lett..♥
Sziasztok!
Üdv az újjaknak és Gratula a lurkókhoz akik még a pociban vannak!!
Nálunk tényleg bejött mind a két UH-ra mondott lány és fiú arány!!!:):) Van bizonyitékom!!!:))
12 hetesen szerint kisfiút mondtak,utána a doki szerint,szó sincs arról,hogy van valami a lába közt :)
Szemfülesnek kell lenni,az biztos,direkt nem mutatja magát :)
Az én lányomat 4D- 30 percig vizsgálták 13 hetesen és első perctől bizonygatták, hogy fiú. :)
Barátnőmnek 20 hetesen lányt mondtak, aztán azt követően kétszet egymás után fiút.
Lánya lett. :)
Sziasztok!
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Én még nem tudom milyen nemű,mert végülis mindegy,az egészség számít,de úgy gondolom a fiúkat jobban meglátják,nem?Egyre több ismerősömnek nézik el a baba nemét.
Azthittem jobban megbízhatóak ezek a mai fejlett gépek!
Szia!!
Köszönöm a jelet!Bejött ez a megérzés dolog :) mind a két gyermekemnél stimmelt!!Örülök hogy írtál!!Kellemes Ünnepeket még továbbra is!!:))
1. baba: 20 hetesen mondták először, h talán lány. Utána minden egyes uh-on ezt mondták, de 100 %-ra senki sem merte mondani. Tényleg lány lett. :)
2. baba: 18 hetesen mondták először, h fiú. És azóta is minden uh-on fiút mondtak, és most biztosra. Jó lenne, ha már az is maradna. Majd februárban kiderül. :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek meg lehet érzeni azt amikor valaki megfogan? Illetve a baba nemét megérezheti az anyuka?
- Mikor, hanyadik héten tudtad meg a babád nemét?
- Elítélendő ha egy anya kimegy Németországba dolgozni, otthon hagyva a 7hónapos babáját, az apukájával?
- Hogyan közölnéd a baba nemét?
- Tervezted a babád nemét?
- Osztrák egyetemeken, fősulikon tanulók! Milyen szinten tudtatok németül, mikor belevágtatok a kinti tanulásba?