Szerintetek meg lehet érzeni azt amikor valaki megfogan? Illetve a baba nemét megérezheti az anyuka? (beszélgetős fórum)
Persze, én megéreztem kéttszer is, hogy megfogant a gyermek-pedig férfi vagyok! És mindig "eltalálom" az ismerőseim körében, hogy milyen nemű lesz a bébi!
nekem mindháromnál a tizedik héten derült ki hogy baba lesz,azt viszont megálmondtam hogy milyen nemű,és érdekes módon a fiúkkal lányt álmodtam,a lánynál meg fiút
hát tegnapi szeretkezésem egyszerűen csodálatos volt..mikor párom elment,elkezdett folyni a könnyem...úgy éreztem,hogy most végre sikerült :) De ma már nem nagyon érzek semmit,de ha visszagondolok,akkor reménykedek :) Majd kiderül..:)
A fiús kismamáknak hegyesebb a hasuk a kicsi fütyije miatt.
én éreztem,amikor megfogant.érdekes dolog..
Én kezdetektöl tudtam hogy terhes vagyok,pedig nem terveztük görcsösen.
Tesztet se akartam venni,inkàbb a pàrom kedvéért csinàltam meg.
És pozitiv lett.
A nemét is megéreztem,kisfiut akartam,de mindig rozsaszin babaruhhàk utàn nyult elöször a kezem,meg éreztem hogy csakis kislàny bujkàlhat bennt.
És egy hete az orvos megis mondta,hogy kislàny!
Férfiként megéreztem, hogy megfogant a kisfiam és ezt szóvá is tettem a páromnak. Ő akkor csak nevetett, ugyanis szedte a fogamzásgátló pirulát... Nekem lett igazam, az eredmény a képeim közt található.
Míg élek nem felejtem el azt a szeretkezést!!!
Azt, hogy a baba mikor fogan meg szerintem nem lehet megérezni. Én legalább is nem éreztem meg mikor a fiammal terhes lettem. Azt viszont 99%-ra tudtam, hogy fiú lesz és az is lett.
Én éreztem, hogy megfogant a babám, a nemét viszont csak sejtettem, de az is bejött:-D
megfogan..azt talán igen....a gyerek nemét talán azt is!!
én nem éreztem, hogy megfogant a babám. A férjem viszont felfigyelt rá, hogy kicsit másképp viselkedek. Ő előbb tudta, mint én, hogy babánk lesz:))) A nemét csak sejtettem és titokban nagyon fiút akartam. És az lett:)))
Mindkét gyerekemnél 100%-ra éreztem a nemét, azt nem tudom, hogyan, vagy miért, de éreztem, hogy nem csak tipp.
Szióka! Mit érzel amúgy??
rendben. jó vásárlást. szia.
ja írtam privit.
akkor minden ok! Köszi! Most megyek, mert Kálmikával indulunk vásárolni, biztos beszélünk még, szia!
én úgy tudom hogy ugye pékor folyamatosan megy fel fele a hő. ugye a felmenő ágban, a legmagasabb hő napján kell. de az a nap is jó amikor leesett a hő.
Öt tizeddel természetesen
Akkor mikor kell szexelni ahhoz, hogy baba legyen? Nekem 18-án esett le a hőm öt fokkal.
nem pé után amikor ovu van.
Ugye pé előtt esik le a hő pár fokot?
akkor pont időben vagy:-) 7 nap kell a beágyazódáshoz. én is ilyenkor kezdtem el érzni dolgokat.nekem ilyenkor volt két napig pecsételésem.
egy hete, ezért is olyan különös a dolog!
ezt olvastam már valamelyik fórumon:-) gratulálok!!
a gynevacot én is kaptam!! nálam megszűntette a makacs gyulladásomat. nagyon jó szer.
hány napja volt péd?
én meg Gynevacot kaptam, öt szuri összesen, hetente egy+három hét gyógyfürdő, iszapkezelés, ez már egyszer bejött, van egy fantasztikus kisfiam!
hát én már sok mindent próbáltam mert az összes létező vizsgálat eredménye az volt hogy teljesen egészségesek vagyunk. a baby meg nem jött. most két hónapban: barátcserje+C és E vitamin+ folsav.
Te a barátcserjét szedted, vagy hogyan jött össze?
ez izgi lesz:-))
mi nyitjuk meg a 2009. januári babák topicot:-)
Nekem este olyan szúrások voltak hogy azt hittem ennyi. de mára jól vagyok. igen nekem is ez a megmagyarázhatatlan hogy szinte biztosra érzem hogy most összejött.
További ajánlott fórumok: