Mikor, hanyadik héten tudtad meg a babád nemét? (beszélgetés)
én 12 hetes Uh-ot magánnal csináltattam, és olyan határozottan mondta, hogy lány, hogy beleéltem magam. Aztán a 18 hetesen jött a hidegzuhany, hogy fiú. Persze a fiúnak is örülök, de nem tudom minek kell tippelni, ezen le voltak döbbenve a 18 hetes UH-ot készítők is. Nagyon mérgesek voltunk.
az egyiket 24 hetesen és az ikertestvérét csak szüléskor...
Mi még akkor, amikor megszületett...:)
20 és 21 hét között. 4D-s ultrahangon mondták hogy 90 % kislány. Majd később még mondták kötelező ultrahangon is. 32 hét körül megint voltunk 4D-n akkor is mondták hogy tutira kislányunk lesz. Így is lett, megérkezett Timcsi július 8-án.
18 héten egy kötelező vizsgálat során a kicsinél.
A nagynál a szüléskor
SZÜLÉSNÉL................:D:D:D:D
és ha lesz második, akkor direkt nem is fogom megkérdezni, hogy milyen nemű baba, HATALMAS élmény volt akkor megtudni.:))))
Már a 12 hetesen mondták, hogy lehet fiú. Ezután még 8 alkalommal voltam uh és mindig fiút mondtak. Nagyon azt is szerettem volna. A férjemnek mindegy volt. Anyósom lányt szeretett volna, ezért is fontos, hogy fiú lett. Mert a 4 D után kijelentette, hogy tévedhetnek is!
Amikor megszületett:) De mindvégig tudtam, hogy fiú lesz:))
18 hetes genetikai uh-n, hogy kisfiú, amit a magzatvízvétel is megerősített.
már vajúdtam, amikor kellett egy ultrahang és akkor :) olyan nagy erőt adott,hogy kislány lesz,hogy egy hang nélkül vajúdtam 15 perc híjján 24 órát :) addig sehogyan sem látszott!
20hetesen tudtuk meg,hogy kislányunk lesz!4D-n!
12.héten már 'sejtette' a doki h fiú lesz, 16.on már jól látszódott
a 18 hetes UH-n mondták, hogy kislány, de még várunk a 4D-s- re
16 hetesen mondták meg hogy fiú lesz!
16 HETES VIZSGÁLATON.APA ELDÖNTÖTTE,A KÉT LÁNY MELLÉ KELL EGY FIÚ IS.CSABIKÁNK SZÜLETETT.
a 20 hetes genetikai vizsgálaton mondták, hogy kisfiú. Ezt azóta többször is megerősítették és a 4d is kifiút mutatott
16 hetesen ,genetikán..két lány után fiú kétszer megkérdeztem biztos fiú????
Három és félhónapos korában. Akkor is magzatvízből. Tuti volt, mert az is lett amit szerettünk volna fiú.
Mi most a 28.héten tudtuk meg 4d-s uh-n hogy kislány. Amikor voltunk a 20hetes uh-n,akkor a popsiját mutatta, aztán mikor egy hét múlva mentem tanácsadásra megkértem a dokit h nézze meg,és akkor azt mondta h talán kislány,de ez nem biztos,ne éljem bele magam. És most kiderült h igaza van.
Egyébként sztem minél nagyobb a baba.annál biztosabbra lehet venni h mi a neme.
Nekem 18 hetesen mondták, hogy fiú, és az is lett.
Az első gyermekemnél a 28. héten mondták hogy kislány lesz, és az is lett. Most a 32. héten mondták, hogy kislány lesz és majd kiderül április elején. :)
Nekünk a 23. héten mutatta meg magát, hogy kislány. A legszebb az volt az egészben, hogy már elhatároztuk a neveket, ha lány lesz, akkor Csilla nevet kapja, és tudjátok pont aznap jelentette be a doki, mikor a neve napja van, hogy kislány! :-)))))))
És kislány lett és Csilla! :-)
Nekünk a 18 héten megmutatta magát, hogy kisfiu lesz, és az is lett.
nekem az elsőnél kb a 20.héten mondták,hogy kislány és az is lett...a másikat most tudtam meg a 18.héten...azt majd augusztusban meglátjuk,de 90%,hogy lány....
További ajánlott fórumok: