Hányadik héten, napon, és mit láttott az uh-on az orvos Neked? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem első teszt az elmaradt mensi utáni 3.majd 5. és 7.napon volt, mindhárom halvány második csíkkal.
Ultrahang az elmaradt mensi utáni 8-9.ik napon.
Semmit nem látott a doki, félt, hogy méhen kívüli:(
Bhcg szint mérés: 1520, majd egy nap múlva sürgősségi ultrahang....semmi.Se méhen belül, se méhen kívül.Az utolsó mensihez képest 5. héten jártam, a pontos fogantatástól 21.napon.
Jött a hétvége, ma ( hétfőn) ultrahang, 5hetes és 4 naposan majdnem középen egy 7*6 mm-es echofelritkulást lát, ami ha eléri a 10mm-ert,petezsák lesz:) legalábbis remélem!
Sajna nem! Nem sok mindenkit ismerek itt!
Ó hát akkor nyugi, ha csak kézzel vizsgált. Ez aztán tényleg nem jelent. Én évekkel ezelőtt fogigátló mellett estem elvileg teherbe, iszonyú rosszul voltam, de még tartott a bogyó, nem is kellett megjönnie. Aztán az első reggeli rókázásnál már gyanakodtam, teszt pozitív, doki közölte mikor kézzel vizsgált, hogy "terhesnek terhes, jöjjön vissza holnap, meglátjuk él-e vagy sem!" Azt hittem felrúgom ott helyben. Mentem később uh-ra, és semmi jelét nem látták!
Úgyhogy egy kézi vizsgálatból nem lehet kiindulni (bár volt tesztem...)
Igen, tényleg szerencsések vagytok:))
A barátnömnek is ilyen betegsége van, neki első babánál júniusban volt menzesze, és nov.ben tesztelt pozitívat, akkor nyolc hetes volt.
A 2-kat csak kigondolták, már be is költözött a pocakjába.:-)
Hát, úgy néz ki, én nem tartozom a szerencsés PCOS-ok közé:-(
Bár nem kéne panaszkodnom, hiszen Isten már megajándékozott Kírával, s végül is ez a legfontosabb:)))))
Én szedek metet.
Milyen a tea, amit ittál?
Szerintem nagyon korán mentél! Mert valakinek lehet hogy látni 6 hetesen már, de 1-2 nap is rengeteget számít, ha nem tudod pontosan a fogantatás napját, lehet hogy később fogant pár nappal, és azért nem látszott!
Nem tudom!
Sőt, barátnőmnek ha jól emlékszem 7 hetesen üres petezsákot láttak, azt mondták neki, nem marad meg, aztán holnap 1/2 éves a kisfia! :)
Nem jelent semmit, ha ennyire az elején még nem látszik! :)
szia
Igen az van és igen a 3.at!
És a vicc hogy soha semmit nem szedtem rá! Szerencsére a szervezetem időnként regenerálja magát és ez csoda! Na jó 2* 3honapig szedtem fogamzásgátlót az segitett a rendszerezésbe!
Nekem a kisfiam nagyon hamar jött ugyanis Ápr végén költöztünk össze a párommal elötte 2 héttel jöttünk össze és juni végén már ott volt a poz tesztem :)
Most mákszem jó féléves küzdelem volt és mivel okt 6.án volt meg utoljára igy tényleg csada hogy ő van. És a progeszteron szintem még okt végén 0,41es volt erre én ezek után csak találtam egy teakeverék receptet és azt ittam :) Lehet hogy az segített mindenesetre itt a kis csodám és bár sajnos külsőleg nagyon utálom magam a felesleg miatt amit nem tudok leadni de ugy néz ki a sors engem a kicsi kincseimmel kárpotol!
drukkolok hogy a ti kiscsodátok is mihamarabb megfoganjon!
Barbara: Te mikor és milyen tesztet/teszteket csinűltál?
Mind + lett?
Szia!
Neked is PCOS-d van? És most harmadik babád várod?
De jó:)))
Nekem is van ez a betegség, nekem egy kislányom van, szeretnénk kistestvért, már11 hónapja, de várat magára a Csoda.
Szedsz valamit? Spontán sikerült babásodni?
ancsy köszi légyszi priviben küldd át! mert nem fogok rátalálni, lassan mennem kell
és ancsy...amikor még csak a vastag mnyh látszott hány hetes napos volt?
beus sztem érdemes lenne Pestre jönnöd, mondom, javaslom a terézvárosi sztk-t, nagyon jók! meglepően!
de érdemes betelefonálni mert az egyik doki nem uhzik, hogy aki akkor rendelni fog amikor jössz csinál-e
Sziasztok!
Sok ismerős:-)
Nekem első uh 5 hetesen volt, akkor csak petezsákot láttunk. Majd két hét múlva ismét uh. Akkor 6 és fél hetes voltam, és már 1cm volt a babám és már a szíve is vert:)))
Drukkolok, h mindenkinek baba legyen, aki szeretne:-)
December 18 és 22.ére lehetett csak petezsákot látni
Nálam azért nem lehet tudni pontossan mekkora volt mert sajnos van egy pco nevü betegségem :( Tehát ő csodababa mint a tesói :)
salgótarjánban lakom!
itt minden egy foss!eddig pestre jártam a nyiro gyulai korházba de magánklinika lett már most huzos tok tanácstalan vagyok azért jottem erre a forumra hátha valaki tud valami statisztikai adatott mondani neked mikor volt utoljára
További ajánlott fórumok:
- Hanyadik héten szültél? És milyen súllyal született a babád?
- Hányadik hétben, és hányadik napon szültél?
- Hányadik héten hánytál először a terhességed alatt?
- Hányadik héten éreztétek, hogy megmozdult a baba a pocitokban?
- Láz esetén ti hányadik napon fordultok orvoshoz?
- Mikor, hanyadik héten tudtad meg a babád nemét?