Láz esetén ti hányadik napon fordultok orvoshoz? (beszélgetős fórum)
Azért arra kiváncsi vagyok, hogy fogják kiszámolni, hány hetes vagyok... A ciklus 9. napján teherbe esni azért nem kis teljesítmény!!! :DDD
Amúgy mensi szerint épp 10 hetes leszek a vizsgálatkor. :D
Köszi!
Kiara is nagyon szép kiscsaj. És belekukk a naplódba, úgyhogy gratulálok a kistesóhoz!
Most néztem meg a képeidet! Eddig azt hittem, csak az én lányom tud agyament módokon és pózokban aludni - tévedtem!!! :DDD
Nagyon édesek a gyerekeid!!!
Lázat csak akkor csillapítok, ha nagyon nyűgös és sírós. És ez pont 38,5 körül kezd jellmező lenni. :)
No meg éjszakára. Akkor azért nem kockáztatom, hogy nem veszem észre, hogy 39 fölé csúszik. Bár Kiarám már be se akarja venni a lázcsillapítót, ordít, ha meg közelítek, nyomja el a kezemet és összeszorítja a száját. Múltkor végignézettem az apjával, mert nem hitte el!!!
Olyan jó ezt olvasni! Én is ezen a nézőponton vagyok, de Felem már 38nál tömné a gyerekbe a lázcsillapítót. Szerinte csak az a jó. Nem fogja fel, hogy a láz nem rossz dolog kordában tartva, ugyanúgy, ahogy a családom többi tagja sem.
Ha beleolvastok a lányom naplójába, meglátjátok, miket küzdök...
Sziasztok!
A mi dokink és védőnőnk egybehangzóan azt tanácsolja, hogy ha lázas a gyerek, csillapítsuk neki( hűtőfürdő, nurofen, kúp) Ha 72 óra elteltével nincs láz, akkor vírus volt, ne vigyük beteg rendelésre, mert felülfertőződhet a rendelőben. Ha a 4. nap reggelén még lázas, akkor irány a doki, mert bakteriális fertőzés lehet, és arra más gyógyszer is kell. Szóval, ha nálunk láz, étvágytalanság van "csak", nem megyünk egyből orvoshoz, pláne ügyeletre. Természetesen ha komolyabb lenne a helyzet, akkor igen.
Sziasztok!
Tegnap este sikerült 38,1-ig visszanyomni a lázát, lefekvéskor adtam neki germicid-c-t, valamikor 3 után lett láztalan, azóta még hőemelkedése sincs, ma megyünk ügyeletre, ha nem tud kijönni a saját dokink.
Már enni is volt kedve:)
Szia.
Mi a helyzet?Sikerült levinni a lázát a gyerkőcnek?
Figyi, mindenképp vidd el az ügyeletre és jól kérdezd ki a dokit, mit lát a gyereken. Aztán adhatsz rá homeos bogyót, szerintem használ. Hétfőn meg, ha a tünetek ugyanúgy fennállnak, még mindig elviheted a háziorvosotokhoz.
De én egyre biztosabban érzem, hogy vagy a fülére, vagy az arcüregére ment rá... Persze nem tuti, látatlanban hiába akarok jót.
További ajánlott fórumok:
- Lyme kór gyanú esetén milyen orvoshoz menjek?
- Ilyen fájdalom esetén sürgősen orvoshoz kell fordulni?
- Hüvelyfertőzés esetén a nőgyógyászom a páromnak is fel tud írni gyógyszert, vagy külön el kell mennie orvoshoz?
- Fejfájás esetén mikor forduljunk orvoshoz?
- Ájulás esetén orvoshoz kell fordulni?
- Milyen orvoshoz lehet fordulni horkolás esetén?