Hüvelyfertőzés esetén a nőgyógyászom a páromnak is fel tud írni gyógyszert, vagy külön el kell mennie orvoshoz? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Ha gomba mindenképpen a párodatis vezelni kell, amíg nem jöttök helyre addig ne érintkezzetek "úgy" ha érted mire gondolok. Egyébként is mondjuk ha többször visszajön a gomba, márpedig az olyan kis sunyi hogy erre van esély, akkor jó óvszerrel védezeni, a fogamzásgátló tabikat meg egyenesen elfelejteni, mert az egyik mellékhatás a gombásodás. A párod tud szedni egyébként olyan étrendkiegészítőt ami kiöli a gonbákat ha nagyon ódzkodik a kenegetsétől, de azért jobb lenne ha nem úszná meg ezt sem. :) Mókamulatság.
Feltud.
Te kapsz kúpot ő meg antibiotikumos kenőcsöt. Általában Pimafucortot szoktak a pasiknak felirni.
(csak onnnan tudom,hoyg akár hányszor strandra megyek olyan még nem volt hogy ne szedjek össze valamit, és ilyenkor én kúpot ő pedig ezt a kenőcsöt szokta kapni.)
További ajánlott fórumok:
- Mit adjak a páromnak, ha 39.8 a láza és amit az orvosok írtak fel gyógyszert az nem használ, sőt benne sem marad?
- A páromnak nem húzták ki a fogát mert nagyon le van törve, mit csináljon mert semmi gyógyszer nem használ már?
- A nőgyógyászom "ránézésre" írta fel a gyógyszert. Szerintetek szedhetem?
- Tud valaki jó nőgyógyászt vagy háziorvost Budapesten gyógyszerfelírás céljából?