Hamis vélemények (beszélgetés)
Nem, de elég későn, hiszen volt a háború, majd fogságba volt 46 éves volt, amikor a fia született.
Huh, de igazad van!
1910-ben született, így 111 éves lenne.
Urad?
Nekem férjem van, és nem vagyok szolga;)
Elég rosszul sikeredett a házasságod, nem csoda, hogy nem akarsz gyereket.
Reméljük, hogy még véletlenül sem jön össze, de csak is azért, hogy a jóval megáldottak szaporodjanak.
Nem gondolkodtál az elkötésen?
Szerinted csúnya, de van aki szerint meg szép.
Dobj egy fotót és megmondjuk, hogy neked mit írnánk az instán. Vajon azt, hogy szép vagy?
Könnyen meglehet, hogy szerintünk te csúnya vagy.
Gondolom jól esne, ha odabiggyesztenénk a fotód alá, ugye?
A szemöldök egy érdekes kérdés.
Nem rég még mindenki Kiszel Tündét cikizte a szemöldöke miatt, mert ő mindig úgy hordta, amilyen akkor volt, amikor szépségkirálynő volt?
Most meg sok nő igazi busmanszemöldököt növesztett magának. És most nem említem a tetovált szemöldököt, ami szerintem ultragáz.
És arról már ne is beszéljünk, hogy ezek az átlagos emberek, valakinek gyönyörűek.
Tehát, nem biztos, hogy hazugság, ha odaírja;)
121?
Nagypapa korban vállalta a férjedet?
Én meg pont nem ezt látom, hanem inkább azt, hogy a nők teleaggatják magukat műszempillával, műkörömmel, műhajjal, felfújatják a szájukat és mellüket, tapadós ribi ruhába bújnak és csücsörítős fotókat töltenek fel mindenhová.
Komolyan örülök, amikor látok egy igazi nőt, akin van esetleg egy kis felesleg, de nem műanyag.
Apósom 121 éves lenne, ha élne, és nagyon jó pasi volt.
Az I. világháborúba még gyerek volt, de a II-ban már harcolt.
Jóképű volt, jó alkatú és oda volt a kövér, de nem túl kövér nőkért.
Én azt mondtam, hogy azért, mert a háborúk alatt sokat éhezett, sok éhezéstől lefogyott embert látott/ismert és a soványságot a betegséggel/éhezéssel párosította.
Anyósomat úgy vette feleségül, hogy anyósom 82 kg volt a kb. 165 cm magasságával. Nem, kövér nem volt, de volt mit fogni rajta bőven, bér ettől függetlenül szép volt. És azt mondta, hogy el sem vette volna, ha vékonyabb.
Engem akkor tartott szépnek és csinosnak, amikor terhes voltam.
Teljesen egészséges volt, semmi mentális betegsége nem volt és 80 évesen is jóképű volt, de a teltebb nőket szerette....
Szerintem nálad az a baj, hogy k..vaaa jó nőnek gondolod magad, de még az általad lenézett nőket is sokkal több figyelem veszi körül, mint Téged.
Tedd rendbe az életed. A külső szépség szubjektív, de a romlott lélek minden normális embert elriaszt.
Igen, fontos.
De az nem, hogy idegen férfiak dicsőítsenek. Bőven elég az uram csodálata.
Neked fontos a szépség, csak érzékeltettem.
A te felfogásod szerint írtam...
Ha van férjed, miért volt fontos kiemelned, hogy idegen férfiak tapadnak rád ? (az olcsó, vacak árura mindig nagy a kereslet, ezt mindenki tudja)
Csodálatos példát mutatsz a gyerekeidnek. És ezek alapján kell a nyomorult önértékelésednek is, hogy nyomorék pasik füttyögessenek utánad.
Elb.sztad!
Van gyerekem, van férjem, tapadnak a pasik és vékony vagyok...
Okos biztos nem vagy. Ez látható a válaszaidból. Viszont úgy gondolom fiatal lehetsz, szóval van még időd bölcsebb lenni. Fiatalon én is sok dologban még éretlen és buta voltam.
Nem tudom milyen a kinézeted. Ha tippelnem kellene átlagost mondanék. Átlag alatt valószínű nem lenne arcod ilyeneket írni, átlag felett pedig nem éreznéd szükségét.
További ajánlott fórumok:
- Igaz / Hamis játék!
- Csak fel akar húzni az exe? Igaz vagy Hamis?!!
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Méz vásárlása közben, hogyan/miről ismerhetem fel, hogy a méz eredeti vagy hamisított?
- Mi a véleményetek egy nem valódi (hamis Prada táskáról), vannak-e különleges ismertető jelei?
- Nem értem a terhességi teszteket, vitt titeket is tév útra egy hamis pozitív teszt?