Hamis pacalleves (csorba) - laskagombából recept
A Hamis pacalleves (csorba) - laskagombából hozzávalói:
500 gr laskagomba csíkokra vágva
1 kis fej hagyma aprítva
3 gerezd fokhagyma zúzva
1/2 kápia paprika apró kockára
1 répa gyufaszálra szelve
1/2 kicsi zeller gyufaszálra
1/2 kicsi karalábé gyufaszálra
1 kispohár tejföl
2 tojás sárgája
Alaplé, só, bors, csombor, petrezselyemzöld

A Hamis pacalleves (csorba) - laskagombából elkészítési módja:
Olajon megdinsztelem a hagymát, paprikát, fokhagymát, hozzáadom a zöldségeket, majd a gombát is. Felengedem alaplével, fűszerezem, készrefőzöm. Behabarom a tojásos tejföllel és beleszórom a petrezselyemzöldet.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: gurzau.maria, 2020. márc. 16. 14:55
A hamis pacalleves (csorba) - laskagombából elkészítési módja és hozzávalói.