Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hamis pacalleves (csorba) - laskagombából recept

Hamis pacalleves (csorba) - laskagombából recept


A Hamis pacalleves (csorba) - laskagombából hozzávalói:
500 gr laskagomba csíkokra vágva
1 kis fej hagyma aprítva
3 gerezd fokhagyma zúzva
1/2 kápia paprika apró kockára
1 répa gyufaszálra szelve
1/2 kicsi zeller gyufaszálra
1/2 kicsi karalábé gyufaszálra
1 kispohár tejföl
2 tojás sárgája
Alaplé, só, bors, csombor, petrezselyemzöld


Hamis pacalleves (csorba) - laskagombából

A Hamis pacalleves (csorba) - laskagombából elkészítési módja:
Olajon megdinsztelem a hagymát, paprikát, fokhagymát, hozzáadom a zöldségeket, majd a gombát is. Felengedem alaplével, fűszerezem, készrefőzöm. Behabarom a tojásos tejföllel és beleszórom a petrezselyemzöldet.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hamis pacalleves (csorba) - laskagombából elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook