Hallottatok már hasonlót? (beszélgetés)
5. Virágoskert
2010. dec. 10. 17:42
Mi van a barátnőddel?
4. 4c07880d46
2010. aug. 25. 22:14
Igen, le kell kötnie magát. De én eddig nem is láttam, hogy unatkozna, vagy ilyesmi. Kertészkedett, olvasgatott mindig, ha mentem hozzá. Van egy kisfia is, nem értem... Van köztetek pszichológus esetleg?
3. 88bea36763 (válaszként erre: 1. - 4c07880d46)
2010. aug. 25. 22:10
Szabadidejében szorosan a háta nögé kell kötni a kezés, és elrakni a kaját :DDDDD
És csokoládét ettem zsákszámra pár hónapig. Meg kell szűntetni a stesszforrást, és lekötnie magát. Szerezzem barátokat, és húzás otthonról.
2. 4c07880d46
2010. aug. 25. 22:08
Bocs, elírtam. Helyesen: "A segítségeteket kérem, hogy segíthessek."
1. 4c07880d46
2010. aug. 25. 22:07
Sziasztok, a segítségeteket kérem, hogy segítsetek! A barátnőmről van szó. Lehet, hogy első hallásra nevetséges, de ma vallotta be nekem, hogy állandóan száraz tésztát rágcsál. Hónapok óta! Nem tud nélküle meglenni! Ugye, ez kényszerevés? Hogy lehetne ezen változtatni? Mintha hízott is volna az utóbbi időben...Valószínű a házassága miatt van, sokat van egyedül, magányos (férje munkájából adódóan) Talán piti dolognak tűnik, de aggódom érte! Volt ilyen a környezetetekben, hasonló "hülye szokás"?
További ajánlott fórumok:
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?
- Pco-sok Ti hallottatok róla?
- Töröcsik Mari milyen beteg hallottátok?
- Nem eszik a gyerekem! Hallottatok már étkezéssel foglalkozó orvosról?
- Www.gas.hu-gázárcsökkentési lehetőség. Hallottatok már erről az új lehetőségről? Tapasztalatok? Vélemények.