Halkoktél recept
A Halkoktél hozzávalói:50 dkg főtt hal
2-3 alma
2 kovászos uborka
1/2 citromleve
1/2 ananászkonzerv
2 dl joghurt
0.5 dl száraz fehérbor
2 evőkanál ketchup
cukor, só, kis csili,
1 fej saláta
A Halkoktél elkészítési módja:
A főtt halat vágjuk egyenlő kockára, az almát szintén daraboljuk fel,a kovászos uborkát is kockára vágjuk, keverjük meg.Ananászt lecsepegtetve, citromolével és borral locsoljuk meg,a joghurtot a ketchuppal cukrot, kicsit meg sózzuk,és chiliport összekeverve hozzáadjuk a halas keverékhez. Majd öblös poharakat kibélelünk salátával, belerakjuk a halkoktélt. A tetejét ananásszal és citrom karikával diszitjük Lehűtve tálaljuk.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2010. okt. 1. 10:41
A halkoktél elkészítési módja és hozzávalói.