Halántékot ért ütés. Aggódjak? (beszélgetés)
Nekem ugyan ilyen tapasztalatom nincs. De a férjem, ha a gyerekek a fejüket ütik meg mindig figyeli, hogy hányt-e, szédül-e, aluszékony-e?
Neki már volt agyrázkódása így tudja, hogy mire kell figyelni. Szerencsére Ő helyettem is figyeli a gyerekeket.
Szóval tőle tudom, a hányás, szédelgés, aluszékonyság esetén azonnal orvoshoz.
Kislányom ma a nagyi felügyelete alatt játszóházban volt, ahol is a csúszdáról lecsúszva összefejelt egy kisfiúval. Sajnos a mama sem látta, hogy pontosan hogy történt az eset (ahogy Murphy-módon lenni szokott, akkor lépett ki a pulthoz 2 percre), tehát nekem is a nagytesó mondta el, amit látott.
Akkor állítólag sírt,de eszméletvesztés meg ilyesmi nem volt, kb fél órával később hazaértek, nem fájlalja és nem is látszik rajta semmi különös, és én nem is aggódnék, csak az ember annyi rosszat hall a halántékot ért ütésekkel kapcsolatban. Mit gondoltok, meg kéne mutatnom orvosnak?
További ajánlott fórumok:
- A halántékom felett kikopott a hajam, szerintetek mivel dúsíthatnám vissza?
- A halántékomon van egy dudor ami viszket, mitől lehet?
- Hosszú, természetes fekete hajam halántékon őszül. Milyen hajfestékkel próbálkozzak otthon?
- Normális, hogy a jobb halántékom felett sokkal jobban ki lehet tapintani a csontot?
- Gyakran fáj a jobb halántékomon az ütőér. Mitől lehet?
- Nyakam bal oldala folyamatosan de nem túl erősen fáj. Most sugárzik a halántékom felé és ott is fáj. Mi lehet a gond? Nem aludtam el ...