Hajszínező habok (beszélgetés)
Szia!
Ezt a habot hol lehet venni?
Kösz,pusszanat
A habok kijönnek. A tesómnak csináltam padlizsánost (annál világosabb lett). A papírján 1-2 mosás volt, de annál tovább tartott. Ha nem akarod többé festeni, akkor a helyedben viszont nem forszíroznám. Én használtam egy félét X éve, az kijött, de márkát már nem tudnék mondani. Az a legtisztább, ha hagyod lenőni. Nem vennék mérdet, hogy állandó használat mellett nem fogná meg a hajad valamennyire. Plusz -nem tudom, milyen hosszú, mennyi hajad van, mennyit akarsz lenöveszteni de- nem olcsó megoldás, és sok macera.
Saját hajamra kentem régen olyan festéket, ami spirálos volt, jól tartott (pl. párnát nem fogta meg, buliban sem kedte szét az ember minimális izzadságtól, nem folyt le), de rögtön az első mosásnál kijött. Az viszont még drágább, habhoz képest drágább, és M.o.-on nem is láttam.
pár mosás után kijön, de nem egyből. Ha viszont Azt szeretnék, hogy a következő festés alkalmával egyenletes legyen a hajad, akkor ne legyen rajta semmi plusz "pacsmag".
A sima hajszínező jobban kopik, de soha sem jön ki rendesen, viszont előnye, hogy nincs benne ammónia.
Kedves Mindenki!
Hajszínező habot szeretnék venni, mert már kezd lenőni a hajam,nem vészes,de szeretném, ha egy színű lenne az egész.Hallottam, hogy a Besnek van ilyen, kb 1500-2000 Ft körül van. De nem tudom, hogy milyen tartós, menniyre fogja meg, mert azt nem szeretném, ha nem jönne ki a hajamból x mosás után. ( Sima hajszínező festékkel jártam így.)
Vkinek vmi tippje?