Hajduszoboszlón félpanzió érdekelne (beszélgetés)
gondoltam, leírom, milyen szállásokat találtam. aztán lehet, hogy te meg ezeket alapból megtaláltad Hszoboszlón, mert ha eszükbe jut gogle earth-re képet rakni, nyilván a neten is meg lehet taláni az ajánlatukat
ha van kocsitok, kereshetsz szállást távolabb is
őszintén, szerintem uszodás szállás nem lesz olcsón sehol :(
Hogy gondolod?
Mi nem szeretnénk apartmanba menni, mert a férjem szeretne étkezéses lehetőséget és nem olyat, hogy nekünk kell főzni. Az apartman nagy társaságoknak jó, ahol többen mennek, ismerik egymást és együtt szállnának meg.
Megnéztem a helyeket és van olyan, hogy 6 éjszaka, 7 nap valami 25 ezerért, de ez is akció, lehet ez lesz, de gondoltam megkérdezem.
A Silver az drága nekünk.
Mi a hotel silverben voltunk pár éve. Isteni a kaja, és hatalmas a kínálat. Árat sajnos nem tudok, de a honlapjukon biztos fent van.
mi a wellnes tavel-en keresztül foglaltunk, mert volt akciós csomagjuk és olcsóbban jött ki mintha a szállodánál intéztem volna a foglalást.
szia! talán összedolgozhatnánk, én is most keresek arrafelé szállást
google earth-szön egy csomó szállásadó fent van képpel
Mondjuk attól függ, hogy hány napra mennétek.
Igazából én is keresgéltem ezerrel de a félpanzió egy főre minimum 3000.-/nap plusz a szállás.
De lehet, hogy lesz akciós csomagjuk, kérdezd meg telefonon.
Sok sikert!
Mondjuk ha kicsit drágább is szerintem megéri.A hely tiszta,a személyzet barátságos, a kaja isteni és válogathatsz is........
Aranyoroszlán Panzió............fincsi a kaja a vendégek az elsők és minden problémára találnak megoldást (májusban fáztam és befűtöttek felár nélkül)
Az árakat nem tudom de ha mennék csak ez jhetne szóba.
Bátran ajánlom!!!!!!!
Ha valaki tud Hajdúszoboszlón valami jó szállást, ahol a félpanzió is megoldható és üdülési csekket is elfogadnak és az egész kettőnkre kijönne kb 60 ezerből, vagy olcsó szálláshely ahol van étkezés, az kérem írjon nekem.
Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Magas prolaktin szinttel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének