Hagymás fánk recept
45 perc
?
?
?
A Hagymás fánk hozzávalói:
Hozzávalók 2 személyre
4 evőkanál liszt
3 dl tej
6 zöldhagyma
1 csokor friss zöldfűszer
4 dkg ementáli sajt
2 tojás
só
bors
3 evőkanál vaj
2 evőkanál olaj
A Hagymás fánk elkészítési módja:
Összekeverjük a lisztet és a sót,kevés vizet adunk hozzá ésállni hagyjuk.Felverjük a tojást,hozzáadjuk a felkarikázott hagymát és a fűszereket,majd a reszelt sajttal együtt a tésztába gyúrjuk.Felhevítjük a vajat és az olajat,és kis fánkokat barnára sütjük benne. Salátával tálaljuk.
Finom,próbáld ki:)
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Aszpázia, 2007. febr. 14. 01:49
A hagymás fánk elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.