Hagymás-borsos tokány recept
40 perc
A Hagymás-borsos tokány hozzávalói:
1 kg disznohus
3 nagy fej hagyma
so, bors, olaj
A Hagymás-borsos tokány elkészítési módja:
A hust apro kockara vagom, a hagymat felfore szelem. A hust forro olajon atpiritom, sozom, borsozom, keves vizet adok hozza es kozepes tuzon, fedo alatt parolom. Mikor mar felig puha, rateritem a szeletelt hagymat a tetejere es keszre sutom.
Akkor van kesz, ha a hagyma teljesen megpuhult-raszottyadt a husra.
Puliszkaval talalom es savanyusaggal.
A recept nagyon egyszeru, de annal finomabb. Talan azert, mert nagymamam keszitette igy.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gurzau.maria, 2010. jan. 13. 14:12
A hagymás-borsos tokány elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.