Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Habos gesztenye szelet recept

Habos gesztenye szelet recept

A Habos gesztenye szelet hozzávalói:
Hozzávalók

Tészta

6 db tojás
6 kanál cukor
6 kanál víz
12 kanál liszt
fél csomag sütőpor
1 csipet só
Krém

1 vaníliás pudingpor
3 dl tej
2 cs gesztenyemassza
10 dkg cukor
25 dkg Rama
Tetejére

növényi tejszínhab
reszelt csoki


A Habos gesztenye szelet elkészítési módja:
Elkészítés 1.A tojássárgát kikeverjük cukor felével, a vízzel, majd habot verünk a tojásfehérjéből a pici sóval és a cukor másik felével, végül a lisztes sütőport belekeverjük. Óvatosan átkeverjük az egészet, megsütjük. majd kettévágjuk. 2.A krémhez felfőzzük a pudingport, majd belekeverjük a gesztenyemasszát és a Ramával habosra keverjük. Ha kihűlt, betöltjük a tészta közé. 3.A tetejét a felvert tejszínhabbal kenjük meg és csokireszelékkel díszítjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A habos gesztenye szelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook