Ha van kutyád, milyen fajta és mi a neve? (beszélgetés)
Én is meg lepődtem:( Keressük a gazdiját, de semmi. Sajnos nagya az esélye, hogy kidobták...
A borderem sokkal mozgás igényesebb. Ő a meleg tekintetével várja, hogy meg legyen nagyon szeretgetve:) Szerintem, ha meg van nevelve, akkor egy rendkívül ragaszkodó és jól viselkedő kutya. Sőt ez a vizslus valószínű lakásban is volt tartva. Szerintem egyáltalán nem kell attól félni, hogy szertelenek. Mikor Lazy egyedül volt az elején nagyon kajla volt, aztán megszokta mikor pocakosan itthon voltam, hogy egy nap egyszer mindig játszunk vagy sétálunk és utána a lakásban heverésztünk:D
Vizslát lehet találni is? ÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!
Igaz ,hogy elég szertelenek,nagyon játékossak,és nagy a mozgásigényük?
Én ezekért soha nem mertem bevállalni egy vizslát,pedig olyan meleg tekintetük van.
Mielött az én spiccem féltékeny lesz:neki is az van,csak mindig szugerálni is akar nézés közben.
Két kis ölebem van,együtt nyomnak vagy 100 kilót:DDD
Óriás snaci-Gina
Retriever-Labrador-Mancs
A szájpadlása színe mit befolyásol?
Anyu mindig mondja, hogy mivel a keverék kutyánk szájpadlása fekete, valószínű hogy nem is keverék.
Megjegyezném, amelyik kutya nincs törzskönyvezve az korcs. A keverék meg két/több fajta szülőktöl származik
Attol hogy korcs, még lehet fajtatiszta, csak bizottság nem törzskönyvezte
A dogocskám is ilyen volt, papirjai szerint "menő" nagyszülőkig vezette vissza családfáját
de sokba került volna törzskönyveztetni, mert külföldröl származott/hozták
Minek is, ugyanúgy viselkedett, ő nem tudott erröl :)
Szerintem korcsok nincsenek, keverékek vannak, legalábbis azoknak akik szeretik a kutyákat..
Egy kínai meztelen kutyus Púder, és egy shih-tzu, Nuba