Ha van egy 30 °C-os radiátorunk, és ebből kettőt veszünk, majd mindig többet és többet, növekedni fog a hőmérséklet? (tudásbázis)
Te most tesztelsz minket...
Hogy odafigyelünk-e Rád...
Kedveskéim, arra senki nem gondolt, hogy a 30°C-os
radiátor hőleadó képessége elég szerény, még ha tele
is rakod vele szobád.A 30°-on tartása is állandó energiát igényel. Nem hinném, hogy meleged lenne.
Na végre! Megszólalt az ellenzék! Ti komolytalanok,
ebben a nehéz gazdasági helyzetben.Ejnye-bejnye.
Örülök, hogy sikerült megérteni a fórumkérdést, és sajnálom, hogy nem kaptam rá választ.
Mindenesetre viszont kívánok szép napot, illetve további szépeket!
ez más!
Így értem már.
Ezt írhattad volna második bejegyzésként is.
Sok sikert a vásárláshoz.
Szép napot.
De, ha nagyon lázasak, csak nyöszörögni tudnak,ami nem hallatszik át, tehát: füldugó felesleges.Olyan jó kicsit gonosznak lenni!
A boákkal kapcsolatban lehet hogy igazad van.Majd még gondolkodom ezen az ötleten.
Látom ez a fórum számodra csupán ismerkedés szempontjából jött létre, nem pedig egy komoly feladatkénk, kár.
Pedig lehetne illetve lehetett volna ezt taglalni, mármint a fórum inditó kérdést.
Gondolom nem is gondoltad volna, hogy mekkora témát dobtál volna fel, ha nem hülyéskedik el.
Ez esetben visszatérnék arra a pontra, amelyen áthaladtunk a "barátok kikötözése" ötletnél. A lázas emberekre nem lenne szükség, ha van egy kitűnő radiátorunk, habár a külön kikötözésük felettébb jó ötlet... Leszámítva a korábban említett emberi jogokat, a betegség folyamatos fenntartását, valamint azt a mennyiségű füldugót, melyet a szomszédainknak adunk, illetve mi magunk is felhasználunk a méltatlanul (?) csapott hangzavar miatt.
A boák nyak köré tekerése veszélyesnek számít, valamint az eltávolítás is macerás, komolyabb energiabefektetést követel.
Szerintem lázas embereket kellene kötözni a radiátorokra, először is nem esznek csak isznak hideg vizet és minél lázasabbal annál kevesebb kell
belőlük.A boákat torokgyulladás ellen lehetne a nyakra tekerni helykihasználás céljából
Nekem már csak az okoz némi fejtörést,hogy ki az a aHalász Zsuzsa? :DDD
Talán megérdemelene egy új tudásbázis kérdést?;)
Ohh, már értem a problémádat. Személy szerint én akkor is benéztem volna, ha ez van kiírva. Végül is mindenkinek megéri egy alapból feldíszített karácsonyfa. Pláne, ha olcsó, nemde?
A raditároknál viszont tévedtél. Legalábbis úgy érzem, megingathatatlanná vált a hit bennem a fűtőtestek mennyiségét megnöveljem a lakásban. Ha még fel is vannak díszítve szépen, akár boával, akár kecskével, biztosan melegebb lesz. Ugyanakkor az általad leírt praktikum is remek: gyorsabb felmelegítés.
A szállításhoz is köszönöm a tanácsot, kedves újraarégi.
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam három éves, most alig 15 perce kelt fel, 37.6-ot mutatott a hőmérő. Lázas lehet, vagy a melegtől emelkedett a hőmérséklete?
- Mennyi volt a hőmérsékletetek, amikor pozitívat teszteltetek?
- Hány hetes terhesség látszódik a pocakon? Mikor kezd növekedni a poci?
- Felborult ciklus? Furcsa hőmérsékleti görbe...
- Mi a megfelelő hőmérséklet számunkra? Mi 23 fokban vagyunk általában, ez sok vagy kevés?
- Lehet már a Balatonban kisgyerekkel fürödni? Milyen a víz hőmérséklete?