Ha választok T-mobile-nál 2 éves előfizetéssel ehy telefont, akkor ahoz én választhatok havidíjas díjcsomagot? Vagy hogy van ez? (tudásbázis)
9. badonyimariaeva (válaszként erre: 8. - Féknyom)
2010. febr. 23. 20:14
Elég kuszák a beírások, de én értem!
Gondolom a fórumkiíró is érti!
Minden jót neked is!
8. féknyom (válaszként erre: 7. - Badonyimariaeva)
2010. febr. 23. 08:46
Kicsit félreérthető a kérdés.
Egyik verzió, hogy választhat-e havidíjas csomagot, én erre válaszoltam,hogy csak azt választhat.
A másik verzió, hogy ő választhatja-e ki azt a bizonyos havidíjas csomagot...Te meg erre.
Minden jót!
7. badonyimariaeva (válaszként erre: 6. - Féknyom)
2010. febr. 22. 23:30
Persze!
A havidíjcsomagot mi válasszuk, ami nekünk a legjobb.
Én már többször is módosítottam, attól függ mikor akarok többet, kevesebbet beszélni és melyik a számomra a legmegfelelőbb lebeszélhetőség.
6. féknyom (válaszként erre: 5. - Badonyimariaeva)
2010. febr. 22. 22:30
"2 éves előfizetéssel "
5. badonyimariaeva (válaszként erre: 4. - Féknyom)
2010. febr. 22. 22:27
Bármilyen lebeszélhetőséget választhat a telefon készülék mellé, neki a legkedvezőbbet!
4. féknyom
2010. febr. 22. 21:50
Csak azt választhatsz.
3. anonim :)
2010. febr. 22. 21:47
Köszi szépen! :)
2. Vikó 26
2010. febr. 22. 21:46
A két éves hűségnyilatkozathoz te választhatsz magadnak előfizetést!
1. anonim :)
2010. febr. 22. 21:45
Ha választok T-mobile-nál 2 éves előfizetéssel ehy telefont, akkor ahoz én választhatok havidíjas díjcsomagot? Vagy hogy van ez?
További ajánlott fórumok:
- Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Ha Te választhatnál magadnak keresztnevet, mi lenne az?
- Ha új T-mobile-os készülék új előfizetéses kártya behelyezése után azt irja ki, hogy NINCS SZOLGÁLTATÓ mi lehet a probléma?
- Sürgősen vennem kell egy t-mobile-os sim kártyát, ami nem előfizetéses. Mennyibe kerülnek?
- Ha van egy telefon előfizetésem, tudok úgy számot cserélni, hogy benne maradhassak a díjcsomagban?