Ha van egy telefon előfizetésem, tudok úgy számot cserélni, hogy benne maradhassak a díjcsomagban? (tudásbázis)
4. a0c1361e44
2011. júl. 23. 08:19
Vodafonnál múlt évben 5 eFt ba került. Csak a számot cserélik nem az előfizetőt, stb. Hogyne maradnál benne a dijcsomagba?
Vodafonnál telefonon is el lehet intézni az árát a következő számlával kell fizetni.
3. pnegab
2011. júl. 23. 08:08
Mindenképpen lehet, régen én is csináltam ilyet, mert zaklattak. Persze nem volt ingyen, de a nyugalom megérte.
2. access
2011. júl. 23. 07:27
Igen, ez lehetséges, de meg kell fizetni az árát, ami nem kevés és függ a szám választástól is. Ha egyedi szám van kérve, akkor az elég sokba fog kerülni.
1. leuska89
2011. júl. 23. 06:40
Ha van egy telefon előfizetésem, tudok úgy számot cserélni, hogy benne maradhassak a díjcsomagban?
További ajánlott fórumok:
- Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést?
- Kinek milyen TV előfizetése van, és mennyire elégedett vele?
- Domino előfizetéshez adategyeztetés, kapott másvalaki is ilyen sms-t?
- Ha dominó nap-os dijcsomagról átváltok dominó 7-es dijcsomagra akkor el fogom vesziteni a T-percek kedvezményt?
- Egy telefonkészülékről meg lehet állapítani, hogy kártyás-e vagy előfizetéses?
- Ha választok T-mobile-nál 2 éves előfizetéssel ehy telefont, akkor ahoz én választhatok havidíjas díjcsomagot? Vagy hogy van ez?