Domino előfizetéshez adategyeztetés, kapott másvalaki is ilyen sms-t? (tudásbázis kérdés)
Egy év alatt sok minden változhat, pl. én is az unokámnak adtam a sim kártyámat, mert nekem már nincs rá szükségem. Így az adatok is módosultak.
Szerződés hiányában így tudják nyomon követni a használókat.
Sok szim kártyát vásárolt valaki. 200.000?? Illetéktelenekhez jutott. Nagy botrány. Ezután találták ki ezt a regesztrációt.
Sikerült 1-et elvesztenem. Riasztóba van. Jött sms hogy hitelesítsem / regisztráljam. De hát nem láttam az üzeneteket... Így kiszaladtam az időből.
Többi rendben.
Tegnap felhívtam a szolgáltatóm. Kiderült, totál megszünt. Vissza nem lehet helyezni.
Mostani adategyeztetésnél, választhattam : régi személyi igazolvány, vagy új, és jogosítványt is lehet választani.
Most elfogadta az újat nekem, pár napja mikor csináltam.
Azt tudjátok, hogy az új személyi igazolványt hibásnak minősíti? Újra és újra kéri, ellenőrizzem a számát, mert nem ez szerepel az adatbázisában.
Jó lesz bemenni, szétcsapni közöttük.
Képzeljétek a Férjemnek most csináltuk meg az adategyeztetést és sikerült.
Aztán Én léptem be és azt írja a telefonszámom beírása után,"A megadott szám helytelen, adj meg másikat":((
A Domino előfizetői szerződésed ezen a hívószámon megszűnt!
Amennyiben szeretnéd Domino kártyádat a korábbi telefonszámoddal újra használni, úgy az SMS-ben kiküldött kódunk segítségével következő linkre kattintva lehetőséged van új Domino előfizetői szerződést kötni 2017. szeptember 30-ig.
Sajnos akkor 2 napig kikapcsolták a telefonomat, pedig megtörtént az adategyeztetés személyesen.
Aztán kivertem a balhét és újra visszakapcsolták, még + percet is kaptam a kellemetlenség miatt.
Mindenkinek mást írnak, mert a tavalyi adategyeztetéshez képest egy évig érvényes.
Nekünk itthon 4 Domino kártyánk van a családban, kb 4 perc alatt megcsináltam tavaly is online. Nem akkora probléma ez.
Ez érdekes...AKKOR MOST MI AZ IGAZ???
Mindenkinek mást írnak?
Én is kártyás vagyok, nem kaptam.
Vagy olvasatlanul töröltem??
Csak egyszer szólítanak fel vajon?
Mindenképp bemegyek az ügyfélszolgálathoz és intézem.
Csak azért volt gyanús, mert nagyon rövid az idő az egyeztetésig...
További ajánlott fórumok:
- Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést?
- Kinek milyen TV előfizetése van, és mennyire elégedett vele?
- Egy telefonkészülékről meg lehet állapítani, hogy kártyás-e vagy előfizetéses?
- Felvehet egy nő fehér ruhát az esküvőjére, ha már élt másvalakivel élettársi kapcsolatban?
- Tudna valaki segíteni, hogy lehet-e hűségnyilatkozat nélkül előfizetést kötni?
- Domino internet előfizetésről milyen tapasztalataitok vannak?