Egy telefonkészülékről meg lehet állapítani, hogy kártyás-e vagy előfizetéses? (tudásbázis)
64 400 Ft a 8520-as
116 900 Ft 8900-as!
ez 30% kedvezményt tartalmaz!
Nincs nálunk!
Csak 8520 és 8900
én is félreértettem! :))
Van nálatok Bl**k Berry?Mennyibe kerül?Csak azért kérdezem,mert kíváncsi vagyok mennyit ér egy olyan teló! :)))
Két külön dologról beszélünk még mindig!
Ô mindenesetre azt nem tudhatta meg sehonnan, hogy te akár évekkel ezelôtt hogy, milyen konstrukcióban vetted!
Max az elôbb említett módon a benne lévô kártyát csekkolhatta, de ez meg ugye képlékeny, olyat raksz bele amilyet akarsz!
telefonszolgáltatónál dolgozom....
Mondj már egy olyan kódot, amivel a kérdezô számára kiderül, hogy a TELEFON elôfizetéses-e!
Igen, biztos!
Max imei szám és biztonsági csoport hatóságnak adja ki.
De úgy hogy te ránézel a telefonra max azt látod, hogy melyik szlgáltatónál vetted! De hogy milyen kártya van benne, ha valakinek ez a perverziója hogy 5 percenként cserélgeti és egyszer feltöltôs egyszer elôfizetéses kártyát tesz bele... nyílvánvaló hogy nem változik sem a teló kinézete se semmi! Max ha lekérdezed az egyenleget kiírja hogy x ft abból tudod h kártyás! De ezt nem onnan tudod meg h ránázel a készülékre.
ha adódik lehetőséged,hogy a kezedbe jusson,és t-m**s,akkor meg lehet!
*102#--kiírja egyből! :))
További ajánlott fórumok:
- Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést?
- Kinek milyen TV előfizetése van, és mennyire elégedett vele?
- Szerintetek kártyajóslásból meg lehet állapítani, hogy valaki mikor távozik az élők sorából?
- Ha nőgyógyász vizsgál, meg tudja állapitani, hogy terhes-e valaki?
- Domino előfizetéshez adategyeztetés, kapott másvalaki is ilyen sms-t?
- Az arcidegzsábát háziorvos is meg tudja állapítani, vagy mindenképpen neurológushoz küld?