Ha tornázol és égeted a zsírt, attol függetlenül megy le kg is? Vagy csak cm-ben mérhető a változás? (tudásbázis)
Sziasztok! Sajnos nekem is tipikus a problémám. Mit tanácsoltok, milyen gyakorlatokat csináljak, hogy az általatok "rezgőháj" eltünjön. Nagyon zavar,hogy minden felsőből és nadrágból kidudorodik.
Ez az a svájci diéta? Még nem kezdtem el, holnap fogom. :)
igen, néha én is rosszban vagyok vele mint Garfield! de most csinalom ezt az 1000kalorias diétat és kezdek joban lenni a mérleggel, de ettol fuggetlenul még nem alszunk egy ágyban :D o maradt a furdoszobaban! még mindig jobban mutat ott! :D kiprobaltad már ezt a diétát?ha nem akkor ajánlom, mert tényleg baromi jo! hiszek benne, és mukodik!
Ugye? Olyan jó lenne mindkettővel jó viszonyt álpolni... XD
De erre van egy speciálisan hiper-szuper-titkos módszerem: NEM ÁLLOK MÉRLEGRE!!! :DDD Jól áll neki a távolság! :D
ez, jo néha én is igy vagyok veluk4 :D
Csajo, rájöttem vlmire: a centimérő a legjobb barátom, a mérleggel meg halálos ellenségek vagyunk!! Hát nem laza?! :D
Ennél egészségesebbet nem is tehetsz ,sok szerncsét!
igen, most azzal probalkozom, h lejjebb szoritom a kaloriát, és edzek tovabb ugyanugy! baj nem lehet!
Azt hiszem a módszer mindegy,a kitartás a lényeg!
A következetesség és a kalória alászorítása a napi kalória fogyasztásnak.Ennyi ,és nincs más titok!
lehet, mindig ujat probalok ki! és akkor nem unalmas! irjál nyugodtan egyet, és betartathatod ha gondolod :D
igazság szerint 102kgrol indultam! léböjtkura (juharszirupos),svájci diéta, 90napos diéta,reductil stb! és most itt tartok!:) volt persze, hogy csaltam, ettem egy kis csokit, vagy egy jo porkoltet! de most az uj februar elseje ota, hogy nem eszem 4 utan!max alma!
Jó játék,én pl. szeretem/bár én még ch-t is belekeverek/és nem kell úgy felfogni hogy korlát,hanem úgy hogy ez egy játék, aminek vannak szabályai.Akkor menni fog!
/Bár már látom,hogy a vége úgyis az lesz ha sokáig leszel ilyen lelkes diétafan,hogy írok neked egyet,és azt betartatom veled,mert ez mára harmadik fórum amin fellelek:)/
van mérlegem is! igen, ezt szeretném! igen itt van elottem a tervezet, hogy mit fogok enni,melyik nap! a mérlegen meg ki tudom számolni! kiváncsi leszek rá!
Látom,hogy az 1000 kalóriás fórumon fent vagy,ők is biztostudnak segíteni,de kalóriatáblát a netről vagy 20 félét letölthetsz,csak írd be hogy kalóriatáblázat ésmár jön is,mérleged van,vagyí előre leírt terved???Mert anélkül elég gáz elkezdeni!!Én szoktam csinálni 1000 kalóriás tervet,de ott azért megadom a mennyiséget és az összetételt.Nehéz lesz csak úgy megsaccolni,kérj segítséget,ha tényleg ezt szeretnéd!!!
értem! valahonnan le tudok tölteni egy kalóriatáblázatot? meg amelyik 1000kaloriasat kinéztem msot ott vannak receptek is, 7recept vacsira,7recept ebedre, és 6 recept reggelire! meglátjuk, változatos, finom ételek! hal is van benne, ami nálam nagyon fontos!
Hajrá,dene felejtsd el hogy az 1000 kalóriát cintire pontosan ki kell számolni,és nincs olyan hogy kb 200 kalória,meg hogy naggyából 25 grammm...le kell mérni és ki kellkeresni a kalóriatáblából mert különben nagyon mellé lehet kalibrálni!!
állitolag az 1000kcal a legjobb diéta!mivel eszel is de minimális a bevétel!persze mozgok továbbra is, csak most váltok, de ugyanugy nem fogok 4 után enni!
Teljesen!Az egy kiegyensúlyozott tök jól tatható dolog,főleg ha még mozogsz is tovább mint eddig!!!
170cm vagyok! holnaptol kezdeném el az 1000kalorias diétat!szerinted jo az 1000kcal diéta?
Én mindig a 10 kilómat rakosgatom föl és le:)169 centi vagyok és 77 kiló/bár elég izmos úgyhogy nem látszik/Milyen magas vagy a nyolcvanhoz???
lehet, hogz csak maximalista vagyok,nem tudom! most vagyok 80kg, és le szeretnék menni 68-70re!jo otlet, nagy szériaszám! menni fog! és te fogyizol?
Kiara!
/ez annyira szép név:)/
Szóval Kiara!Nem értem akkor mitől lóg a felkarod ,ha nem fogytál brutált?!/Nem lehet hogy megint csak a maxializmusod tör elő:)?/
és igen jól csinálod,bár az adatlapodon nem látom a kiinduló súlyt magasságot és méretedet/lehet hogy itt már előbb leírtad ,csak nem olvasok figyelmesen.Szerintem már más fórumon beszéltünk,és te nem túlsúlyos inkább maximalista vagy?!Jól emlékszem.D e ez nem baj,sőt jó!!!
Csináld csak és meglesz az eredmény!/Kis súllyal nagy ismétlésszámmal nagy szériaszámmal kis pihenővel/
Engem érdekelne ez a diéta! Sokan mondják, hogy kevesebb szénhidráttal érnék csak el vlmi eredményt, de lövésem sincs, miket ehetnék. Persze az úgy OK, hogy rengeteg zöldséget, husit meg a többit, de ennyiből még nem áll össze a kép, hogy akkor mikor és mit is ehetek... Leginkább az ebéddel van problémám, hogy miket kombináljak össze. Nagyon hálás lennék, ha elküldenéd priviben a sájci diétát! Előre is köszi! :)
annyira nem sokat kell osszehuzodnia! most tartok kb 6kgnál, durván, de centiben több!probalok gimnasztika szalaggal, vagy 1-2 kgos sulyzoval alakitani, tudom, hogy nem egy hét alatt fogom látni az eredményt, de jol sinalom?
Sokat fogytál mostanában???A felsőkar megereszkedése attól szokott lenni...A bőr lasabban adaptálódik a fogyáshoz,de egy fél év kb, elég neki/ha nem túl sokat kell összehúzódnia/
ebben igazatok van, remélem olyan leszek megint, hogy feszesek lesznek az izmaim, és nem ez a rezgőháj, ahogy 80ASIQ írta! :) nyárig csak össze tudok hozni valamit! az a lényeg most! a hasam alakul, a karommal nem tudom,hogy mi a szöszt csináljak,hogy ne legyen az az integető izé!
Hát én ehhez hivatalból is bólogatok,de szerintem is inkább egy feszes izmosabb nő mint egy 40 kilós cellulítiszes:)
Végül is nem is a súly a lényeges, hanem a feszes idomok. A rengőháj tűnjön el. Szerintem nem rossz az, hogy ha egy nő izmos. Persze nem a direkt izomépítő nőkre gondolok, mert az már túlzás.
Ha tornázol/zsírégető tartományban,ami idő és gyakorlat kérdése is hogy eléred-e,mert nem elég csak tornáznod:)/akkor persze hogy a súlyod is csökken.De miután "erősen" tornázol ezért az izomszöveted nő,és ez sokkal nagyobb fajsúlyu mint a leadott zsír.Ézert előfordulhat hogy centikben fogysz,mikozben áll vagy nő a súlyod.Ettől függetlenül jó úton haladsz!Ha a zsírt lebontottad és az izmaid betöltődtek onnantól látható lesz a mérlegen is a fogyásod.
Sajnos nem a fölösleges megy ki....
További ajánlott fórumok: