Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül! (beszélgetős fórum)
Szép napot mindenkinek,
INTERJÚALANYT KERESEK!!
másodéves pszichológia hallgató vagyok, és van most egy olyan órám, hogy a szorongás pszichológiája. Ebben a témában kellene készítenem egy interjút egy 40év fölötti személlyel, akinél nincsen semmi diagnosztizált zavar. Ha esetleg valakinek lenne kedve egy ilyen jellegű beszélgetéshez, és egy két teszt kitöltéséhez, kérem írjon nekem!
Köszönöm a segítséget!
Szia!
Kár érte :(
Szia!
Örülök, hogy jólesett a gyaloglás.
Hogy telt a napod? Hétvégére mit tervezel?
Többiek hova lettek?
Szia!
Most reggel hideg van, de nem fúj a szél. Ismét gyalog jöttem, de nagyon jólesett, élveztem a dolgot:) Már nagyon nem szerettem a buszozást, hisz már 4 hónapja mindig gyalog járok munkába és haza, ami napi szinten egy órát jelent. Nekem büntetés, ha buszra kell szálljak.
Legyen szép napod!
Szia!
Itt is havazott tegnap meg fújt a szél. Ma már nem esik de szél az van.
Sziasztok!
Itt vagyok ismét.
Nálatok milyen az időjárás?
TEgnap itt kemény havazás és hóvihar volt. Egy ideje sajna az időjárás miatt fel kellett hagyjak a gyaloglással:( Már alig várom, hogy ismét beinduljak! Ha nem lenne csúszós út és nagy hideg akkor letennék a buszozásról.
Sportos bicóval járok, nem kimondottan női:)
A hidegben ott telel a tárolóban:)
Én is tavasszal, jó időben veszem ismét elő:)
Szia!
Viszont Neked is!
Szia!
Én akkor szoktam bicóval járni, ha már beáll a jó idő, ilyenkor inkább gyalogolok:)
2 éve volt egy balesetem a bicóval, gyalogos miatt. Én kerülni akartam, ő nem figyelt és elémvágott. Kemény volt!
Biztos, hogy nem kerülnek, nehogy bebeszéld magadnak!:)
Óóóó én már 5 évesen anyukám 28-as bicajával róttam a köröket az utcánkban:)))Úgyhogy biztonságban érzem magam rajta.1 kezemen meg tudom számolni hányszor estem el vele az is gyerekkoromban volt,illetve egyszer elütött 1 motoros,de nem az én hibám volt,rossz volt a fékje és elkapta a hátsó kerekemet.
Ma viszont semmi sem jön össze nekem.Valahogy úgy érzem,hogy mindenki kerül engem aztán lehet,hogy csak dolguk van és én fújom fel annyira a dolgot,estére kiderül...talán.
Halihó!
Nagyon ügyi vagy, hogy még ilyenkor is rászánod magad és felülsz a biciklire!:) Csak gratulálni tudok neked!:)
Sziasztok!
Adjon nekem valaki tanácsot mostanában nagyon nem érzem jól magam. Nem kívánok senkit magam mellé kivéve a családom. Elegem van a sajnálkozásokból és mindenből, abból is elegem va, hogy állandóan én jó pofizzak. Először is elmesélem a történetem 2011. december 6-án beállított hozzám a lakásunkra egy férfi miszerint az ő párja és azén férjem szeretők, én aznap szembesítettem őket és állítólag nem és annyira sem ismerik egymást legfeljebb csak köszöntek egymásnak. Háát ennek is van egy hátulütője miszerint a férjem és ez a pasi között volt valami bosszú hadjárat, de akkor áldja meg a jó Isten miért engem a családját keveri ilyen dologba ez mocsokság.Állítólag volt köztük valami csak nem tudom bizonyítani, de mit számít ez. Én örlődöm. Boldogtalan vagyok. A telefonszámlát elhozta a kis aranyos és ott volt a férjem telefonszáma miszerint beszéltek. Abban az időben én is éreztem, hogy valami nincs rendben, de ráfogtam más tényezőkre. Miután ez kiderült, hogy volt valami azt tapasztaltam a drágám odafigyel rám, kedves velem, ezeket a dolgokat mind elég jól fogadva amit ő sem gondolt volna- nem volt dühkitörésem meg ilyesmi- tagadt és tagad mái napig, de nem is akarom már felhozni a témát. Aztán miden happy és szerelmesek vagyunk -legalábbis újralángolt a tűz- és összejött egy kis baby. december 30-án csináltam egy tesztet és pozitív lett. Nagyon örültünk, csakhogy a baba nem fejlődött és elhalt. Január 30-án kisműtétem volt, hát nehéz feldolgozni. Most pedig annak ellenére, hogy van két gyönyörű gyermekem és mindezeket elvéve egy jó apa és férj. boldogtalan vagyok. Ürességet érzek belül. Szeretet és nem is tudom milyen hiányt érzek. Lehet ez a baba nem a megoldás volt, de egy olyan csodálatos dolog amelyet azt hittem kárpótol minden rosszért ami velem történt, legszívesebben ordítanék.
Köszönöm, hogy leírhattam és sziasztok.
Szia!
Ha azt javasolták, hogy az összenövés miatt sétálj, muszály, mert nehogy tényleng komoly gondod legyen a műtét után.
Sétálj egy kicsit az udvaron jól beöltözve, vagy ha nem mersz ilyen hidegben akkor sétálgass a lakásban.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Karácsonyi ajándék készítés! Milyen tárgyat használ mindenki kortól nemtől függetlenül?
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!