Szeretem a cicákat (beszélgetés)
Igen így próbálom etetni, ott állok fölötte amíg eszik. Jó dolga van Cilikének, csirkemellet eszik, külön neki sütöm, ma májat kapott, reggelire gourmet cicakonzervet kap, és cicatejet. A kis nyeszlett macskából, egy dundi kandúr lett:)
Ételt nem hagyok kint.
Nincs ivartalanítva, mert olyan gyenge fizikomú volt, hogy az orvos nem ajánlotta az altatást.
A perzsa cicát egy tenyésztőtől vették, de mivel ő volt az alom alja, el sem akarták adni, mert őt nem akarták megtartani, nem tartották életképesnek. A lányomék megsajnálták, és őt hozták el. Össze is szedte magát, de elég ideggyenge, és beteges.
Miert nincs a macskatok ivartalanitva? Akartok kiscicakat?
Nekem minden cicam ivartalanitva, bechipelve volt. Amiert hulyenek neztek 15 eve, mert ki keresne egy atlag macskan a chipet. Hat, en igen. Ha elveszett, ot szeretnem vissza. Mobiltelefont meg nem tudok adni neki.
Es most mar a torveny szerint a macskakba is kell chip Angliaban.
Ott kezdeném, hogy panelból kertes házba költöztem. Rendszeres látogatóm lett egy kóbor cica, akit megszerettem, és fontos lett számomra. Fiú cica, de én Cilikének hívom. Nagyon félénk, és ebből adódóan elég agresszív, a simogatáson kívül nem enged más közeledési formát, pedig szívesen dédelgetném. Most tél van, és ő kint van és fázik. Be sajnos nem engedhetem, mert a lányomnak /övé a ház/ van egy benti ivaros perzsa cicája, aki rendkívül antiszociális, én is legfeljebb a konzerveket nyithatom ki neki, és az almot takaríthatom utána. Szóval ki van zárva, hogy Mr Cilike bejöjjön. Amit tudtam megtettem, vettem neki házat ami fából van, benne szalma, egy
másik házat ami 4 évszakos, és még egy puha melegebb cicaházat is, amit egy fém tárolóba tettem be, ahol nem ázik, nem éri a szél. Néhány alkalommal be is feküdt mindegyikbe, de mára egyiket sem használja, mert /és ez a problémám/ a szomszéd macskája szintén befeküdt, és attól kezdve Cilike abba házikóba nem megy be. Szomszéd cicája kisajátít mindent, verekszik, elzavarja az én kis Cilimet, elkergeti az ennivalótól is, így kint szobrozok addig, mig a kis kóbor cica eszik, hogy távol tudjam tartani azt a kis agresszív macsekot.
A szomszéddal nem akarok a cicán összeveszni, de nem tudom hogyan tarthatnám távol a cicáját a teraszunktól, mert csak egy kerítés választ el bennünket.
Most arra gondoltam, veszek egy vizipisztolyt, és azzal fogom célozni a szomszéd cicust. Szerintetek jó ötlet?