Nézed a Szeretem a testem című műsort? (beszélgetés)
Egy 32 éves egyedülálló, ápoló csajszi volt benne. 14 kg-ot fogyott, még most is fogyózik. Nagyon életvidám, mosolygós nő volt. Soma az apukájával való kapcsolatát hozta ki problémának, hogy miért nem talált eddig partnert magának. Szerintem jól sikerült átalakítani.
Sajnos megint vége a műsornak egy időre.
Én is búcsúzom! Jóéjt mindenkinek! :o)
Egyébként költözünk vissza Miskolcra. :o)
Sziasztok!
koszi... :-)
je,. ilyen kozel laksz hozzam? :-)
koszi mindenkinek ezt a jo beszelgetest, mar honapok ota nem volt ilyen jo egy oram a forumon.
jo ejszakat!
Bocsi gyorsan akartam írni, és elírtam: szóval: "vagyis van! Önbizalomhiányod!
Csinos vagy és szép! :o)
Na erre meg kellett lesnem a képeidet...:)
Te tipikusan az vagy, akire ráférne ez a műsor! Mert szerintem tök csinos vagy, ha komolyan írtad, amit írtál, akkor egyvalami kéne: önbizalom!:)
hat en csak azota amiota ezt a musort lattam.
Mert azert arra nem biztos, hogy szamitanek, hogy akaratom ellenere belenyulnak a cuccaimba.
persze, nincs is ezzel semmi gond szerintem sem.
Szerintem is le a kalappal mindenki elott aki bevallalja.
En belolem szerintem sokat nem tudna kihozni, max. ha elkuld plasztikai sebeszhez, ezert nem is jelentkezem. :-)
egyebkent pedig lehet itt emberiesseget keresni, de azert nezzunk szembe vele, ez kokemeny uzlet.
A holgy kapja az atalakulast, a ruhakat, a tapasztalatokat, a musor pedig a filmet erte. Ennyi.
Szerintem ha tudnatok, hogy mik lehetnek a szerzodsesben amit alairatnak, na azt hivnatok megalazonak.
Gondolom kikotnek olyan kotbert, hogy arrol koldul, aki ki szeretne szallni belole.
De ez minden musorban igy van.
meg kell gondolni, hogy mi mennyit er....
epp ezt akartam irni.
Hogy barcsak beregisztralna valaki, aki mar sserepel, es o mondana el, hogy zavarja-e.
További ajánlott fórumok:
- Nézed a Konyhafőnök műsort?
- Szeretem a testem....
- Nincs tökéletes testem és mégis szeretem magam!
- Hogyan lehet jelentkezni a Szeretem a testem című műsorba?
- Szeretem a Nyerő páros, Survivor, Nagy Ő műsort.
- Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hogy hívják a Viasaton futó "szeretem a testem" c. műsor fodrászának?