Szerintetek pozitív vagy negatív? (tudásbázis)
Nagyon remélem, hogy tényleg pozitív.🤞🏽
Picit tartok tőle, hogy a Clearblue hazudik. Sok helyen olvastam hogy a kék festék nem a legmegbízhatóbb.. illetve az időből is éppen nem csúszott ki mikor elkezdtem látni és tényleg nagyon vékony volt a csík..
A másik teszten valóban nehezen látható de 3 perc után egyértelműen láttam hogy van ott valami. A tegnapin szintén láttam, az halványabb volt mint a mai. 😣
Pozitív. :)
Majd tesztelj pár nap múlva is, még eléggé korai.
Vélemény?
Reggel csináltam egy tesztet,3 perc után megjelent egy halvány csík,alig látható.Később megismételtem egy másik teszttel.3 perc után még semmi nem volt látható,a 8-9. percnél már volt VÉKONY KÉK csík!10p belüli leolvasást ír a használati.
Mindkét kép időn kívül lett fotózva, de időn belül ott volt a csík, de iszonyat halványan. Nyilván már mindkettőn jobban látszik hiszen száradt azóta. Az első kb 3,5 órás a második fél órával ezelőtt készült, mindkettő 10mUI/ml.
Egyszerűen nem tudom mit gondoljak, 12 nappal vagyok ovu után és 2 nap múlva kellene megjönnie.
További ajánlott fórumok:
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Ez pozitív vagy negatív reakció egy férfitól?
- Pozitív gondolkodás, avagy Ti sikeresen el tudjátok űzni a negatív gondolatokat, félelmeket?
- Terhességi teszt: aznap negatív, másnapra kirajzolódott egy határozott, de narancssárga csík. Ez akkor hibás teszt, vagy pozitív?
- Erotikusan molett, mit jelent? Pozitív vagy negatív?