Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szerintetek pozitív vagy negatív? fórum

Szerintetek pozitív vagy negatív? (tudásbázis)

ma 14:43
Ezek bizony pozitív jelzést mutatnak.

Nagyon remélem, hogy tényleg pozitív.🤞🏽

Picit tartok tőle, hogy a Clearblue hazudik. Sok helyen olvastam hogy a kék festék nem a legmegbízhatóbb.. illetve az időből is éppen nem csúszott ki mikor elkezdtem látni és tényleg nagyon vékony volt a csík..

A másik teszten valóban nehezen látható de 3 perc után egyértelműen láttam hogy van ott valami. A tegnapin szintén láttam, az halványabb volt mint a mai. 😣

6. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:50

Pozitív. :)

Majd tesztelj pár nap múlva is, még eléggé korai.

5. Alnisa (válaszként erre: 4. - Perzsacica)
ma 13:23
Dehogy negatív, 2 csík van mind a két teszten.
ma 13:15
negatív
3. Charlize (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:46
A csík az csík, a halvány is.
ma 12:17
Az első képnél nem voltam biztos, mert nem látszik, hogy színes e a csík, de a CB tesztnél egyértelmű. Pozitív.

Vélemény?

Reggel csináltam egy tesztet,3 perc után megjelent egy halvány csík,alig látható.Később megismételtem egy másik teszttel.3 perc után még semmi nem volt látható,a 8-9. percnél már volt VÉKONY KÉK csík!10p belüli leolvasást ír a használati.

Mindkét kép időn kívül lett fotózva, de időn belül ott volt a csík, de iszonyat halványan. Nyilván már mindkettőn jobban látszik hiszen száradt azóta. Az első kb 3,5 órás a második fél órával ezelőtt készült, mindkettő 10mUI/ml.

Egyszerűen nem tudom mit gondoljak, 12 nappal vagyok ovu után és 2 nap múlva kellene megjönnie.

[link]

[link]

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook