Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Disznóvágás csapatépítés fórum

Disznóvágás csapatépítés (beszélgetés)

1 2
34. timycat (válaszként erre: 31. - Borian)
ma 09:57
Uhh az pech
33. timycat (válaszként erre: 24. - Archer84)
ma 09:57

Pontosan.

Az a szervezet, amelyik ezért büntet az annyit is ér. Ha egy csapatépítő nem a kívánt hatást éri el, az sosem a jelenlévő vagy távolmaradó munkavállalók hibája (kivéve ha pl pia, cucc miatt renitensen viselkednek), hanem a szervezeté. A munkavállalók viselkedése, magatartása mind jelzés a szervezet minőségére. Csak sajnos ezt sok cég (tulajdonos, vezetőség) nem ismeri fel, nem ismeri a munkavállalóit, nem költ ilyenre, nem rendelkezik a megfelelő szakemberrel ehhez stbstb. Aztán megy a picsogás, hogy ők mindent megpróbáltak, csapatépítő is volt stbstb aztán a "gonosz" munkavállaló mégis mit tett.

A cégépítés, szervezetfejlesztés, HR szakma is (tudom ez sokaknak meglepő de) egy tudomány.

Én "nyugdíjazásom" előtti ideig sok, "nagytestű" céggel találkoztam, némelyik eredmény szempontjából is tényleg nagy volt, de mindközött egyetlen egy cég volt ahol volt egy ember aki professional volt szervezetfejlesztésben. Azon a cégen látszott is, hogy nincs probléma emberek között, nem okoz senkinek dilemmát egy csapatépítő, ugyanabba az irányba húz a "mezei alkalmazott" is, mint a felsővezetés. Mikor nem ment úgy a szekér akkor sem kezdte a szervezet felemészteni magát.

Mert jellemzően a pénz tamponálja a szervezeti problémákat, ahonnan eljöttem ott is ez volt, mikor viszont jött egy komolyabb nehézség egymásnak ugrottak az emberek, összefogás helyett.

32. Archer84 (válaszként erre: 31. - Borian)
ma 09:56
Remek, szeretem az ilyen helyeket. Előző helyről részben ezért is jöttem el.
31. Borian (válaszként erre: 30. - Archer84)
ma 09:52
hm. mi előbb itt voltunk, mint ők, pár fura vezetőt már túléltünk, ezeket is kibekkeljük... (nálunk a vezetés politikai állás)
30. Archer84 (válaszként erre: 26. - Borian)
ma 09:49
Én azt mondom, hogy ha ilyen munkahelyen dolgozol, ahol ettől függ a vezetők jóindulata, onnan menni kell, mert elég mérgező lehet már alapból a légkör.
29. Borian (válaszként erre: 27. - Asztanaviszta)
ma 09:46
köszi, valszeg az lesz...
28. asztanaviszta (válaszként erre: 24. - Archer84)
ma 09:46

Alapjaiban meg kell nézni, mi van benne a munkaszerződésében.

Ha ki akarják rúgni, valószínűleg nem ez lesz az indok.

Kirúgás nélkül is egy csomó mindenben hátrébb kerülhet ő és a kollégái is.

27. asztanaviszta (válaszként erre: 26. - Borian)
ma 09:44

Akkor vegyél egy nagy levegőt és próbáld meg túlélni.

Lehetőleg minél távolabb az eseményektől.

26. Borian (válaszként erre: 24. - Archer84)
ma 09:39

nem fognak kirúgni

de az, hogy milyen helyzetben leszek a jövőben én és a beosztottjaim is, az a vezetők jóindulatán múlik

nem csak a saját sorsom, hanem más embereké is múlik rajtam, pont az a kihívás

25. Borian (válaszként erre: 23. - Babyapocakban)
ma 09:37

pontosan erre utaltam

nem a kasztom, arra ott születni kell, én csak szakmai tudás alapján vagyok megtűrt

24. Archer84 (válaszként erre: 15. - Asztanaviszta)
ma 09:36
Ha ezért kirúgnak, lehet perre menni. Ezt nem várhatja el a munkáltató, mert sérülnek a munkavállalói jogok.
23. babyapocakban (válaszként erre: 20. - Timycat)
ma 09:08
Szerintem a hozzászólása nem volt öntelt, ellentétben a tieddel. Csak arra utalt, hogy a felettesei jobban észreveszik, ha nincs otz.
ma 09:06
Orrod alá kensz vmi krémet, távol és háttal állsz. Viszel magaddal ételt. Ezeket látnám logikus megoldásnak.
ma 09:03

Uhhh, én 2x is szarabb helyzetben lennék, mert a leírtak mellett én az embereket is utálom 😅

Kiskoromban én is elvonultam, se a látványt, se a szagokat nem bírtam.

Nyilván nem Tőled fogják várni hogy felvágd 😅

Falura, házhoz mentek? Vagy Pesten egy tetőn? Nah, sok mindentől függ, el tudsz-e bújni 😂

20. timycat (válaszként erre: 17. - Borian)
ma 08:46

Akkor nem értem miért nem tudsz beszélni a kasztoddal, hogy te ezt kihagynád?

Ha nem mezei beosztott vagy... Jézusom ezzel jönni... írom ezt nagyvállalat volt felsővezetőjeként. A csapatépítés pont erről szól, nem számít a "szék".

19. globus (válaszként erre: 16. - Borian)
ma 08:36
Ő a ház emeleti szobájában, mert ott lakott :)
18. timycat (válaszként erre: 1. - Borian)
ma 08:31

Fuuu az kemény.

Menj szabira és akkor nem kell menni, legalábbis nálunk. Ha pedig amúgy sem munkanapra esik akkor pláne nem kötelezhet.

17. Borian (válaszként erre: 15. - Asztanaviszta)
ma 08:30
hát ja... sajna nem mezei beosztott vagyok, aki nem tűnne fel
16. Borian (válaszként erre: 14. - Globus)
ma 08:29
Na, ez viszont fontos infó! :-) Hogy lehet ügyesen elbújni?
15. asztanaviszta (válaszként erre: 12. - Archer84)
ma 08:24

Elvileg nem.

Gyakorlatilag nagyon "rossz pontot" lehet érte kapni.

14. globus (válaszként erre: 9. - Papája)
ma 08:06

Nem biztos, hogy ők dolgozzák fel. Vannak ilyen célú turistautak, azon csak vendégként vesznek részt.

De elkerülhetetlen a látvány, szagok, vega kaja max. a kenyér és savanyúság. Ismerősöm annyira el szokott bújni ilyenkor, hogy az egészből annyit észlelt, zsíros a kilincs.

13. Zitu3 (válaszként erre: 8. - Borian)
ma 08:03
Sajnálom, hogy anyukád ilyen rossz egészségi állapotban van. Kitartást kívánok neked! Nem csodálom, hogy nem akarsz alkoholt inni. Akkor marad, hogy beteget jelentesz. Csak az ilyen csapatépítőknél nem nagy díjazzák a hiányzást.
ma 08:02
Nem kötelezhetnek a csapatépítőn való részvételre.
11. Borian (válaszként erre: 9. - Papája)
ma 08:00

tudják

az igazgató értekezleten ott röhögcséltek, hogy "Borian", mint vega biztos nagyon élvezni fogja...

10. Borian (válaszként erre: 6. - Globus)
ma 07:56
ezen erősen gondolkodom
9. papája (válaszként erre: 1. - Borian)
ma 07:56

Mondd el, hogy mi a problémád és maradj otthon. Talán még mindég jobb, mint egész nap ott fujjogni.

Lehet, más is így gondolja és akkor már nem vagy egyedül.

Az semmiképpen nem csapatépítés, hogy elbújsz minden elől egész nap, úgyhogy nagy sajnálattal jelents beteget és maradj ki.

Személy szerint mi minden évben vágunk, de nem tartom jó bulinak. Kemény munka feldolgozni egy disznót. Az evés, ivás, idétlen viccek, mások munkakerülése meg egyáltalán nem vonz.

8. Borian (válaszként erre: 7. - Zitu3)
ma 07:55

Ó, nem hiszem, hogy bírok majd enni ilyen körülmények között.

Inni sem játszik. Sajnos anyukám alkoholista, Karácsony előtt lett olyan súlyos a mentális állapota ezzel összefüggésben, hogy 24 órás felügyeletet igényel, etetni, fürdetni kell... még annyit sem iszom, amit eddig (fél pohár bor néha különleges vacsoránál).

ma 07:52
Valahogy muszáj lesz kibírnod. Mondd meg hogy te csak főtt rizst szeretnél enni savanyú ubival.
6. globus (válaszként erre: 1. - Borian)
ma 07:51

Ilyen körülményekkel nem mennék.

Jelents beteget...

ma 07:49
Voltam, jó volt. Távol tarthatod magad. Rétegesen melegen öltözz fel. 1-2 pálinka, forralt bor, jó szórakozást.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook