Disznóvágás csapatépítés (beszélgetés)
Pontosan.
Az a szervezet, amelyik ezért büntet az annyit is ér. Ha egy csapatépítő nem a kívánt hatást éri el, az sosem a jelenlévő vagy távolmaradó munkavállalók hibája (kivéve ha pl pia, cucc miatt renitensen viselkednek), hanem a szervezeté. A munkavállalók viselkedése, magatartása mind jelzés a szervezet minőségére. Csak sajnos ezt sok cég (tulajdonos, vezetőség) nem ismeri fel, nem ismeri a munkavállalóit, nem költ ilyenre, nem rendelkezik a megfelelő szakemberrel ehhez stbstb. Aztán megy a picsogás, hogy ők mindent megpróbáltak, csapatépítő is volt stbstb aztán a "gonosz" munkavállaló mégis mit tett.
A cégépítés, szervezetfejlesztés, HR szakma is (tudom ez sokaknak meglepő de) egy tudomány.
Én "nyugdíjazásom" előtti ideig sok, "nagytestű" céggel találkoztam, némelyik eredmény szempontjából is tényleg nagy volt, de mindközött egyetlen egy cég volt ahol volt egy ember aki professional volt szervezetfejlesztésben. Azon a cégen látszott is, hogy nincs probléma emberek között, nem okoz senkinek dilemmát egy csapatépítő, ugyanabba az irányba húz a "mezei alkalmazott" is, mint a felsővezetés. Mikor nem ment úgy a szekér akkor sem kezdte a szervezet felemészteni magát.
Mert jellemzően a pénz tamponálja a szervezeti problémákat, ahonnan eljöttem ott is ez volt, mikor viszont jött egy komolyabb nehézség egymásnak ugrottak az emberek, összefogás helyett.
Alapjaiban meg kell nézni, mi van benne a munkaszerződésében.
Ha ki akarják rúgni, valószínűleg nem ez lesz az indok.
Kirúgás nélkül is egy csomó mindenben hátrébb kerülhet ő és a kollégái is.
Akkor vegyél egy nagy levegőt és próbáld meg túlélni.
Lehetőleg minél távolabb az eseményektől.
nem fognak kirúgni
de az, hogy milyen helyzetben leszek a jövőben én és a beosztottjaim is, az a vezetők jóindulatán múlik
nem csak a saját sorsom, hanem más embereké is múlik rajtam, pont az a kihívás
pontosan erre utaltam
nem a kasztom, arra ott születni kell, én csak szakmai tudás alapján vagyok megtűrt
Uhhh, én 2x is szarabb helyzetben lennék, mert a leírtak mellett én az embereket is utálom 😅
Kiskoromban én is elvonultam, se a látványt, se a szagokat nem bírtam.
Nyilván nem Tőled fogják várni hogy felvágd 😅
Falura, házhoz mentek? Vagy Pesten egy tetőn? Nah, sok mindentől függ, el tudsz-e bújni 😂
Akkor nem értem miért nem tudsz beszélni a kasztoddal, hogy te ezt kihagynád?
Ha nem mezei beosztott vagy... Jézusom ezzel jönni... írom ezt nagyvállalat volt felsővezetőjeként. A csapatépítés pont erről szól, nem számít a "szék".
Fuuu az kemény.
Menj szabira és akkor nem kell menni, legalábbis nálunk. Ha pedig amúgy sem munkanapra esik akkor pláne nem kötelezhet.
Elvileg nem.
Gyakorlatilag nagyon "rossz pontot" lehet érte kapni.
Nem biztos, hogy ők dolgozzák fel. Vannak ilyen célú turistautak, azon csak vendégként vesznek részt.
De elkerülhetetlen a látvány, szagok, vega kaja max. a kenyér és savanyúság. Ismerősöm annyira el szokott bújni ilyenkor, hogy az egészből annyit észlelt, zsíros a kilincs.
tudják
az igazgató értekezleten ott röhögcséltek, hogy "Borian", mint vega biztos nagyon élvezni fogja...
Mondd el, hogy mi a problémád és maradj otthon. Talán még mindég jobb, mint egész nap ott fujjogni.
Lehet, más is így gondolja és akkor már nem vagy egyedül.
Az semmiképpen nem csapatépítés, hogy elbújsz minden elől egész nap, úgyhogy nagy sajnálattal jelents beteget és maradj ki.
Személy szerint mi minden évben vágunk, de nem tartom jó bulinak. Kemény munka feldolgozni egy disznót. Az evés, ivás, idétlen viccek, mások munkakerülése meg egyáltalán nem vonz.
Ó, nem hiszem, hogy bírok majd enni ilyen körülmények között.
Inni sem játszik. Sajnos anyukám alkoholista, Karácsony előtt lett olyan súlyos a mentális állapota ezzel összefüggésben, hogy 24 órás felügyeletet igényel, etetni, fürdetni kell... még annyit sem iszom, amit eddig (fél pohár bor néha különleges vacsoránál).
Ilyen körülményekkel nem mennék.
Jelents beteget...