Elmennétek úgy a céges csapatépítőre, hogy akikkel igazán jóban vagytok ők nem mennek? (beszélgetős fórum)
Nem tudom :-)
De múlt héten indult egy ilyen fórum,ahol bérpasit akart a hölgy,hogy ne érezze magát kínosan szingliként a húga esküvőjén :)
Keress rá :-)
Nekünk általában "kötelező" jellegű volt mindig, ha valaki nem megy, alapos indokkal kell előállnia. Ezért is utálja mindenki 😁
Tehát, ha azok nem jönnének, akikkel jóban vagyok, én tutibiztos kitalálnék valamit, hogy ne kelljen ott lennem.
Egyetértek.
Lehet, új barátságokra is szert teszel, jobban megismered a többieket (is).
Meg is adtad a választ magadnak: "Én szívem szerint mennék, mert kb alig mozdulok ki."
Akkor menj el, és érezd jól magad!
Ahogy kedvem hozná,,de benne van a nevében,, csapatépítő.
Lehet hogy először kicsit elveszett leszel,,aztán meglátod,,ha nem jön be hazamehetsz.
Én a csapatépítő játékok jellegétől tenném függővé. Eleve erőltetett a legtöbb, és olyanokkal csinálni, akiket nem annyira ismersz, még kellemetlenebb.
Viszont a többi (bográcsolás, kaja-pia-buli) jónak ígérkezik, nincs kötöttség; ha beszélgetni tudsz, jól fogod érezni magad.
2 hét múlva lesz. Játékos csapatépítő feladatok lesznek, bográcsolás, kaja-pia-buli a végén.
4-5 csajjal vagyok kb. összenőve, de egyik sem jön mert vagy programjuk van, vagy nincs kedvük, vagy passz.
Én szívem szerint mennék, mert kb alig mozdulok ki. De nélkülük lehet nem találom fel magam.
Ti mennétek? Amúgy mindenkit ismerek, mert 8 éve vagyok a cégnél.
További ajánlott fórumok:
- Ti elmennétek egyedül egy 3 napos hétvégére?
- Ti elmennétek újra ehhez a fodrászhoz ebben a helyzetben?
- Ti elmennétek ezzel sebészhez?
- Ti hogy álltok a dekoltált ruhákhoz? Viselnétek dekoltált ruhát mondjuk, ha elmennétek a párotokkal? Vagy csak barátnőkkel vacsizni?
- Ti elmennétek egy 1 évessel gyermekkel külföldre nyaralni, pl.Görögországba?
- Ti elmennétek vagy nem?