Milyen jó csapatépítős helyszíneket ismertek Budapesten? (tudásbázis)
Igen, hozzájuk próbáltam illeszteni az ötleteimet amiket találtam a neten...
Nyugi, én is szenvedek, de annyira mélyen mennek le H meg ebédelni is közösen "kell".... Heti kétszer az irodai napokon...számomra ez értelmezhetetlen. Pedig 15 éve dolgozom....
Akkor nem írok véleményt én sem, pedig hú, de írnék :))
Nem irigyellek...
A helyszín nagyon függ attól hogy hányan vagytok. Ha beütöd, hogy "csapatépítés Budapest", legalább ötleteket kapsz. A kolléganőidet te ismered, te tudod, mit fogadnának el és mit unnának.
Egyszer voltam egy szabadulószobáson, igaz, kicsit gyerekes volt, de legalább nem unalmas.
A "főzzünk együtt" nem annyira jött be, a többség csak cigizett és lófrált. :)
😂😂😂😂😂
Nyilván magamtól találtam ki. :) Kiadták nekem h szervezzem meg, felesleges erőlködésnek érzem, soha nem dolgoztam meg ilyen helyen ahol csapatepitosdi van. Tőlem ez teljesen távol áll... De most ez a feladat
:)
Nem véleményt kértem.
El kellene engedni ezt a csapatépítős dolgot.
Olyat úgysem tudsz, ami mindenkinek tetszene.
A szabadidejét a többség el tudja értelmesebben tölteni.
Én baromira utáltam.
Óriáskerék,ha a többi nem élmény.Vagy:
Csokigyárba üzemlátogatás.
Az élményfestés szerintem is jó, vagy főzőiskola.
Vagy tenyleg csak egy kozos ebed vhol.
a ilyen korú nőket a víz leveri a csapatépítés szó hallatán is :)
Én csapatépítés címszó alatt mindenkit hazaküldtem: Mondjuk könnyen beszélek, mert én vagyok főnök :)
Sziasztok!
Csapatépítő helyszínt keresek Budapesten. :) Korosztály: 55 éves és 39 éves nők :) bármit meghallgatok, köszönöm:) (ugrálós, kirandulos, sportolós dolgok kizárva)
További ajánlott fórumok:
- Ismertek tisztességes használtcikk kereskedőt Budapesten?
- Ismertek olyan szállodát Győrben, vagy Budapesten, ahol a távozás napján kell fizetni?
- Ismertek vérprofi válóperes ügyvédet Budapesten?
- Ismertek még ilyen helyet Budapesten?
- Ismertek megbízható tarot kártyás szakembert Budapesten?
- Melyik éttermet javasolnátok romantikus-évfordulós vacsora helyszínének Budapesten?