Karácsonyi ajándék készítés! Milyen tárgyat használ mindenki kortól nemtől függetlenül? (beszélgetés)
hiszen pont az ellenkezője miatt nyitottál topikot, hogy nem egyszerű.....
sokkal egyszerűbb volna mindenkinek személyre szabottat kitalálni, és azt megvalósítani, sokkal nagyobb úgy a választási lehetőségek száma.
:-)
Pont ilyenek jutottak az eszembe.
Ha alvós párna, akkor a filc zavarná a bőrömet, ha díszpárna, akkor meg nem biztos, hogy illik a berendezéshez.
A törölköző viszont jó, illetve eszembe jutott még esernyő is. Mindenki használja és szépen lehet festeni, esetleg nevet ráírni.
Ilyet én már csináltam:) Egy szép bordó hosszú nyelű esernyőre virágokat festettem.
Te ismered megajándékozandókat? Örülnének neki? Én speciel nem szeretném, mert ha díszpárna, nem biztos, hogy illik a lakás stílusához. Ha alvópárna, a filc nem viseli jól a mosást, stb.
A névvel hímzett törülköző szerintem sokkal jobbb ötlet, a hímzőcérna pedig erős, nem fog hamarabb elkopni, mint maga a törülköző.
A cérnás dolgot nem értem. A ruháinkat is minden nap használjuk, semmi baja nincs a cérnának, csak néha:)
Szerintem a hímzett törölköző jó ötlet, de most pl. nagy divat a kalocsai minta, így azt is hímezhetsz.
Ötlet van, de olyat nem tudok, amit mindenki használ.
Pl szemüvegeseknek hímzett,vagy dekupázsolt szemüvegtok, nagyiknak szemüvegtartó lánc gyöngyből.
Hímzett terítő, falikép.
Falióra hímezve, festve, vagy dekupázsolva.
Kulcstartó süthető gyurmából, zsugorfóliából, gyöngyből. stb.
Attól függ, mihez értesz.
Ird be a keresobe rengeteg otletes dolgot talalsz majd.
christmas gifts to make
Christmas craft
Christmas ideas
Itt rengeteg otletet talalsz.
Karácsonyi ajándékötleteken gondolkozok. Múlt évben a család összes tagja személyre szabott evőeszközöket kapott (kés, villa, kanál, kiskanál), hogy mindegyikre saját kezűleg kreáltam süthető gyurmából díszt.
Most is saját kezűleg szeretnék valamit készíteni. Első ötletem, hogy törülközőket hímzek névre szólóra, de lebeszéltek róla, mondván a cérna nem mindennapi használatra való, hamar tönkremenne a munkám, ha használnák is a törölközőt.
Így keresek olyan ötleteket, hogy milyen tárgyak vannak, amit korra nemre tekintet nélkül szinte mindenki használ, mint pl az evőeszköz és törölköző!
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Segítség, karácsonyi zene!!!! Nézzen be mindenki aki csak tud!
- Miket készítesz sk karácsony környékén?
- Miért csak karácsonykor jut eszébe mindenkinek adakozni?
- Saját készítésű ajándék tippek Karácsonyra!
- Karácsonyi jókívánság mindenkinek :) Boldog karácsonyt!