Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha rozscipókban tálalom a krémlevest, akkor azokat előtte forrósítsam át sütőben? Ha igen, előtte vagy utána vájjam ki a belsejét? fórum

Ha rozscipókban tálalom a krémlevest, akkor azokat előtte forrósítsam át sütőben? Ha igen, előtte vagy utána vájjam ki a belsejét? (tudásbázis)


10. drlili
2009. márc. 17. 13:07

Köszönöm szépen!!! Most már csak megmenedzselem valahogy, ennyi "gyógyegér" kérdés után.

Puszkooo

:-)

9. szanád (válaszként erre: 8. - Drlili)
2009. márc. 17. 13:05
jó , de lehet picit több is....
2009. márc. 17. 13:04
Még egy kérdés, Ti mennyi peremet hagytok a cipóban belül? Kb. 1 cm, az jó? "Nehogymár" tényleg szétáztassam!!!
7. szanád (válaszként erre: 5. - Drlili)
2009. márc. 17. 13:03

nem áztatja szét, de persze nem órákig való tárolásra van..

hanem minél előbbire

a krémleves ,mivel sűrű nehezebben áztatja el

2009. márc. 17. 13:03

Jóóó tetü ez a gép, most látom, h már írtatok, köszikeee!!!

Ez a grilles eljárás is vagánynak hangzik!

Holnap írok, ha szénné égek a vendégek előtt azzal, h szénné égetem a rozscipót :-)))

2009. márc. 17. 13:01

Bocs már sem írni, sem szerkeszteni nem tudok, a lényeg, h kicsi rozscipókat rendeltem, h azokban tálalom a levest. De nem tudom, h ha sütőben átforrósítom, az jó ötlet-e. Étteremben konkrétan emlékszem, h forró és ropogós volt a cipó(és kétlem, h akkor sütötték).

Viszont a nagyokos kollegám most kitalálta, h ha átforrósítom, szét fogja áztatni a leves, meg elissza a levét. Már kifogytam az ötletekből.

Úgyszintén passzolom ezt az előtte-utána vájásos kérdést.

Remélem van vki, aki csinált is már ilyet, és tudja a szisztémát, nem csak találgat, mint én.

Előre is köszi!

2009. márc. 17. 13:00
Kivájod a cipót belemered a krémlevest ...ráteszed a tetőt és kész...
2009. márc. 17. 12:59

szia, én úgy csináltam, h.előtte kiszedtem a belsejét és utána tettem a sütőbe, sőt a végén kicsit a grill-funkciót is rányomtam, így tuti jó kemény lett és nem áztatta el hamar a leves...

hmmm meg is kívántam :)

jó étvágyat neked! :)

2009. márc. 17. 12:58
Először kiszeded a belét, és utána megpirítod...
2009. márc. 17. 12:57
Tálalt már vala rozscipókban tálalom a krémlevest, akkor azokat előtte forrósítsam át sütőben? Ha igen, előtte v utána vájjam ki a belsejét?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook