Ha rozscipókban tálalom a krémlevest, akkor azokat előtte forrósítsam át sütőben? Ha igen, előtte vagy utána vájjam ki a belsejét? (tudásbázis)
Köszönöm szépen!!! Most már csak megmenedzselem valahogy, ennyi "gyógyegér" kérdés után.
Puszkooo
:-)
nem áztatja szét, de persze nem órákig való tárolásra van..
hanem minél előbbire
a krémleves ,mivel sűrű nehezebben áztatja el
Jóóó tetü ez a gép, most látom, h már írtatok, köszikeee!!!
Ez a grilles eljárás is vagánynak hangzik!
Holnap írok, ha szénné égek a vendégek előtt azzal, h szénné égetem a rozscipót :-)))
Bocs már sem írni, sem szerkeszteni nem tudok, a lényeg, h kicsi rozscipókat rendeltem, h azokban tálalom a levest. De nem tudom, h ha sütőben átforrósítom, az jó ötlet-e. Étteremben konkrétan emlékszem, h forró és ropogós volt a cipó(és kétlem, h akkor sütötték).
Viszont a nagyokos kollegám most kitalálta, h ha átforrósítom, szét fogja áztatni a leves, meg elissza a levét. Már kifogytam az ötletekből.
Úgyszintén passzolom ezt az előtte-utána vájásos kérdést.
Remélem van vki, aki csinált is már ilyet, és tudja a szisztémát, nem csak találgat, mint én.
Előre is köszi!
szia, én úgy csináltam, h.előtte kiszedtem a belsejét és utána tettem a sütőbe, sőt a végén kicsit a grill-funkciót is rányomtam, így tuti jó kemény lett és nem áztatta el hamar a leves...
hmmm meg is kívántam :)
jó étvágyat neked! :)
További ajánlott fórumok:
- Utálom a krémlevest, bármiféle legyen, utálom!
- Mit csinálsz, ha egy étel elszínezi a zománcos edényed belsejét?
- Fehér lisztet mivel helyettesíthetem krémlevesekben?
- Tud nekem valaki finom vargánya krémleves receptet ajánlani?:)
- Sütőtök krémleves receptek
- Ki, hogy csinálja a hideg őszibarack krémlevest vagy bármilyen krémlevest?