Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ki, hogy csinálja a hideg őszibarack krémlevest vagy bármilyen krémlevest? fórum

Ki, hogy csinálja a hideg őszibarack krémlevest vagy bármilyen krémlevest? (tudásbázis)


2015. aug. 3. 07:35

1 cs.főzős vaníliás pudingpor 5 dl tej,5 evők. kristálycukor,50 deka őszibarack,3 dl rostos őszilé,3 dl főzőtejszín

a pudingport megfőzzük a tejjel meg a cukorral.

hagyjuk kihűlni.

A barackot megpucoljuk,magját kiszedjük.fölkockázzuk és turmixoljuk a kihűlt pudinggal,az őszilével,meg a tejszínnel.Ezután behűtjük.

Én így szoktam.

Gofrit is adhatunk mellé.

én így szoktam

2015. júl. 29. 11:26
Összeturmixolom a barackkonzervet (barackot, vizet, cukrot) és lehűtöm. Főzök hozzá apróbb túrúgombócot, s a tejszinhabot már mindenki izlése szerint rakja rá az asztalnál. Csak a túrúgombócot fűszerezem reszelt citromhéjjal. Igazi ünnepi leves.
2015. júl. 29. 10:58

A görögváltozat: víz-narancslé-habtejszín, hidegen bele a barackdarabok, vaníliacukor, vagy arom, ezt nem kell főzni sem, viszont azonnal kell fogyasztani, mert a gyümölcs beindul benne nagyon hamar!


Mindenféle gyümölcskrémlevest egyébként gyümölcs, vaníliás pudingpor, pár kanál tejföl, cukor, vaníliáscukor, turmix hidegen, utána amelyik bírja (fahéj, szegfűszeg) és két perc alatt felforralom, cukor miatt épp rottyanásig, mert le fog kapódni hamar!

2015. júl. 29. 10:32

Én turmixba bedobálom a barackot, tejet, tejszínt, mézet, csipet fahéjat (ez az alap, ha akarok akkor rakok bele vanília aromát, más gyümit...stb)és jól összeturmixolom. A végén rakok bele barackdarabkákat és irány a hűtő.

Nem bonyolítom túl :)

2015. júl. 29. 10:08
Ki, hogy csinálja a hideg őszibarack krém levest, vagy bármilyen krém levest?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook